„Românii au talent”, 12 aprilie. O fetiță de 8 ani l-a pus în încurcătură pe Bobonete VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Românii au talent”, sezonul 14 a revenit pe 12 aprilie la Pro TV, de la ora 20.30, cu o nouă ediție. Pe scenă, în fața celor patru jurați, au urcat concurenți talentați la dans, la magie, dar și la teatru și cântat.

image

O prezență insolită a fost cu siguranță trupa trupa An Theos „Este o trupă de folk metal, fondată din 2010. Formula cea mai nouă a apărut chiar în 2023. Am reprezentat România la concursul Waken, am luat locul 3, este un concurs de metal – în jur de 28 țări. Cântăm și în prezent în mai multe țări, avem deja 3 albume lansate – 2016, 2017 și 2019. Cântăm teme folclorice românești – daci, sânziene, mitologie românească, îmbinat cu stilul modern, de metal. O parte dintre noi suntem IT-iști, studenți, antreprenori. Ne pregătim de două ori pe săptămână, câte două ore, repetăm cam 4 ore. Suntem din București și aici ne întâlnim. Ne-am gândit că ar fi o oportunitate de promovare a stilului muzical. Apar tot mai mulți fani și ne-am dorit să ajungem la ei și în acest fel. Este primul talent show la care mergem. Ne-ar plăcea să avem mai multă înțelegere, o acceptare mai mare a comunității de metal, o mai mare deschidere în festivalurile care abordează acest gen muzical”, au povestit membrii trupei An Theos.

Rogue a venit din New York direct pe scena de la „Românii au talent”/ Este un magician de 54 ani, care a reușit să-și transforme pasiunea într-o meserie care l-a purtat prin toată lumea. „Am început să fac magie de la 6 ani, de când l-am văzut pe Copperfield. Eram un copil timid, dar iubeam magia, așa că-mi invitam familia, prietenii, uneori chiar străinii. Îmi imploram părinții să-mi cumpere lucruri pentru magie. Pasiunea e atât de mare încât am deschis un magazin de magie – 18 ani – 2 filme despre magazine deoarece veneau copiii din împrejurimi – magia le salva viața. Scopul meu era să îi inspir să facă magie, nu știam că le schimb viața. Dar îmi spuneau părinții ce făceam pentru copiii lor. La un moment dat, un tânăr care voia să fure dintr-un magazin sau de la cineva, a fost chemat de mine în magazin, la o competiție de magie. Este incredibil să merg în jurul lumii deoarece fiecare cultură are un stil important, feedback-ul este important, deoarece mă pot adapta fiecărei culturi. Pentru prima dată în România – am un prieten foarte bun care e român, dar îmi era greu din cauza programului. Am venit aici să mă distrez, să câștig ar fi un bonus”, ne-a declarat el.

La 9 ani, Sara Tîrnoveanu iubește muzica și a vrut să arate această pasiune în fața întregii țări: „Eu am început să cânt de la 5 ani. Auzeam în mașină, când mergeam spre grădiniță, și la televizor tot felul de melodii și fredonam și eu. De patru ani fac canto. Îmi place să cânt piese care-mi scot în evidență vocea. Ascult fete sau vedete pentru a vedea cum fac ele, și să pot face și eu mai departe. Artista mea preferată este Iuliana Beregoi, dar îmi place mult și de Andra. Aș vrea ca juriu să-mi spună că am cântat foarte bine și să-mi dea un golden buzz”.

O fetiță de 8 ani l-a pus în încurcătură pe Bobonete

Deși are doar 8 ani, Ilinca Bendeac, din Constanța și a descoperit că dansul îi poate schimba viața: „Când eram bebeluș, mi-a zis mami că atunci când stăteam pe burtă, îmi aduceam capul la fund și când stăteam pe spate, stăteam sfoară. La 4 ani și jumătate m-a dus la teatru, dar nu îmi place, pentru că nu dansam, iar profesoara mea m-a dus la dans. Dansez 6 zile pe săptămână. Îmi place să dansez și asta vreau să fac pe mai departe. Am venit astăzi pentru a face un dans contemporan. Aș vrea ca jurații să fie mirați”, declara fetița.

Dar, marea problemă de care jurații s-a ciocnit, în cazul micii balerine a venit de la numele ei de familie „Bendeac”. În condițiile în care fostul jurat s-a despărțit de ProTV, pomenirea numelui acestuia pe post devenise un „sacrilegiu”, prin urmare Bobonete a recurs la tot felul de stratageme pentru a nu pronunța numele - „BIPdeac” etc.- dar de fiecare dată Ilinca îl corecta, spunându-și numele.

Sara Budeanu a reușit să ridice publicul în picioare

Sara Budeanu de la Românii au Talent 2024 are 17 ani și locuiește în Italia. Părinții concurentei sunt români, însă s-au stabilit în Italia pe vremea când fiica lor încă nu apăruse pe lume. Așa se face că Sara s-a născut pe meleagurile străine și a crescut acolo, însă vorbește perfect limba română.

Cei care i-au dat viață și-au dorit ca limba lor natală să nu se piardă așa că în casă limba vorbită e româna.

Marea pasiune a concurentei de la emisiunea de talente este muzica. Încă de la o vârstă foarte fragedă, tânăra a descoperit că e atrasă de această zonă, mai ales după ce i-a ascultat pe cei care i-au dat viață cântând în corul bisericii. Ei bine, acel moment a fost unul predestinat copilei, astfel că încă de la acea vreme visul ei a fost acela de a deveni cântăreață.

Eu am început să cânt la biserică. Părinții mei erau în cor și eu eram îndrăgostită de toate acele voci împreună și la vârsta de 7 ani am intrat și eu în cor. În familia mea toată lumea cântă, nu la un nivel profesional. Tatăl meu lucrează pe camion, mama mea a fost profesoară aici în România, dar niciodată nu a lucrat în cadrul muzicii.”, a spus concurenta.

În ciuda faptului că nu a luat lecții de canto și nu a avut un profesor care să o îndrume, copila a învățat singură să cânte, ba chiar a intrat și la un liceu de muzică.

Eu nu am luat lecții de canto, acum merg la liceul de muzică și am o profesoară cu care cânt în privat, dar eu am fost autodidactă. De fiecare dată când cânt, în gândul meu mă rog Domnului să îmi dea putere și să îi cer să fie acolo lângă mine, că dacă m-a dus până acolo mă va ajuta să trec mai departe.”, a mai spus Sara Budeanu de la Românii au Talent 2024.

Concurenta a primit patru de „DA” la Românii au Talent 2024, sezonul 14, reușind să susțină un moment artistic de excepție. Vocea ei a impresionat pe toată lumea, astfel că încă de la primele versuri rostite publicul s-a ridicat în picioare și a aplaudat-o.

Pentru participarea la emisiunea de talente, concurenta a interpretat o melodie clasică extrem de grea. Cu toate acestea, prestația ei de pe scenă a fost una impresionantă, iar acest lucru l-au confirmat și jurații. Ei bine, aceștia au fost fascinați de vocea Sarei, astfel că i-au oferit patru de „DA” și un loc în etapa următoare.

Știți ce mai are ea? Are o prezență foarte, foarte plăcută pe scenă. Adică, de când intri pe scenă se creează așa, un soi de liniște, și oamenii vor să te urmărească, vor să vadă ce urmează acolo pe scenă, să te asculte. Și asta e o chestie pe care nu prea poți să o faci. Tu nu ai venit nici îmbrăcată în rochii spectaculoase sau într-un costum nu știu de care, ai venit tu, simplu, și totuși oamenii au rămas cu ochii pe tine. Este o mare calitate!”, a spus Dragoș Bucur, la Românii au Talent 2024.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite