Pericol, certuri şi iubire la Survivor All Stars din 26 martie 2024

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la certuri crunte, doi concurenţi au ajuns la gesturi tandre, făcute chiar în fața camerelor.

Foto: protv.ro
Foto: protv.ro

Dacă în urmă cu doar două luni, Zanni o jignea pe Alexandra Duli, după ce, sub influența entuziasmului, a dansat twerk în fața tuturor, în ediția de marți, 26 martie 2024, într-o atmosferă romantică, euforică și plină de sentimentalism, același Zanni a sărutat-o pe Alexandra Duli și i-a oferit în dar o floare albă, chiar înainte de joc.

Nici notele războinice nu au lipsit

Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu și-au aruncat cuvinte dure la Survivor All Stars, după proba care a agitat spiritele în jungla domincană.

În plus, surprizele neplăcute nu s-au oprit aici. Unul dintre concurenții din tabăra Războinicilor s-a accidentat grav. Este vorba, în mod neașteptat, despre Alex Delea. Tânărul a avut nevoie să fie cusut de specialist, astfel încât pentru o perioadă de 7 zile nu va mai putea participa la jocurile sau probele din Republica Dominicană.

„Abia așteptam momentul când să dorm pe o saltea, dar nu mă gândeam să fie scenariul atât de rău. În capul meu era și este o harababură, nu-mi vine să cred ce se întâmplă în momentul ăsta. Nu am pățit așa ceva în viața mea. Am căzut cu genunchiul într-o piatră foarte ascuțită, piatra a intrat foarte adâns. Am mers la urgențe, la spital. Mi-a cusul genunchiul. Am avut foarte mult noroc, a fost o chestie de milimetru”, a declarat Războinicul de pe patul de spital.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite