Survivor All Stars 2024. Eliminare neașteptată după jocul de la Unificare. Ana Pal părăsește competiția în lacrimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O eliminare neașteptată în edițiea specială de UNIFICARE la „Survivor All Stars”. Astfel, după  jocul eliminatoriu a fost eliminată Ana Maria Pal, conform ProTV.         

Survivor România FOTO: Facebook/survivorromania.oficial
Survivor România FOTO: Facebook/survivorromania.oficial

Concurenții au luptat din răsputeri pentru a rămâne în competiție. Cei rămași au demonstrat că sunt printre cei mai buni și au depășit provocările întâlnite. După toate aceste lupte concurențiii au ajuns în faza unificării. 

Unificarea a venit la pachet cu surprize neașteptate! După o provocare pe bază de întrebări și răspunsuri, menite să dovedească transparența concurenților, aceștia au beneficiat de o cină. 

Concurenții au s-au cuplat în grupuri de două persoane și să împartă o cină romantică. Într-un moment absolut neașteptat, Zanni a plecat la masă cu Alexandra Duli. La vederea acestei situații Ana Porgras s-a „cuplat” cu Ștefania Stănilă și a privit interacțiunea acestora cu dispreț. 

Ana Pal și-a luat rămas bun de la concurenții rămași în competiție cu ochii în lacrimi și cu vocea tremurând. Cei rămași în competiție vor trebui să aleagă un nume pentru tribul unificat. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite