„Românii au talent” 2024. Andra a oferit Golden Buzz-ul: „N-am văzut în viața mea un dans executat cu atâta dăruire și cu atâta suflet” | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediția a 8-a de la „Romanii au talent” a adus în fața juraților și a telespectatorilor concurenți deosebit de talentați și capabili să își dovedească abilitățile. Andra a oferit Golden Buzz-ul celor de la Ansamblul Hecenii, scrie PRO TV.     

Românii au talent! FOTO: Facebook/romaniiautalent
Românii au talent! FOTO: Facebook/romaniiautalent

Ansamblul Hecenii are 20 de membri cu vârste între 13 și 18 ani muncesc enorm pentru pasiunea lor și au fost recompensați pentru talentul lor cu Golden Buzz la „Românii au talent”, sezonul 14 de la Andra, astfel sunt trimiși direct în semifinala competiției difuzate la Pro TV.

Eduard Moldoveanu are 9 ani și locuiește în București. Pasiunea lui este muzica, de aceea  exersează zilnic pentru a ajunge la rezultatele dorite. Deși nu părinții nu au înclinații pentru lumea artistică, aceștia au ales să îl susțină în demersurile sale. 

Copiii de la Boom Boom din Pantelimon, spectacol fabulos plin de culoare. „Nebunie totală pe scena noastră. Hai să mergem să furăm noi comoara”, a spus Pavel Bartoș.

Alesya Gulevich are 46 de ani, este născută în Rusia, însă acum locuiește în Statele Unite ale Americii. De profesie, Alesya este artistă de hula-hoop, iar pasiunea pentru această acest tip de dans artistic nu l-a descoperit oricum, ci este moștenită din familie.

Sofia Gorincioi are 11 ani și vine din Chișinău, Republica Moldova. Pasiunea micuței este dansul, astfel că se antrenează în mod constant pentru a se perfecționa și ajunge la așteptările dorite.

Francesca Iancu este copila care a ridicat în picioare juriul la numai 9 ani cu un show rock. Aceasta a venit însoțită în emisiune cu un pluș căruia i-a pus numele Max.  

Miruna Iustina Gireadă este o elevă în vârstă de 12 ani din Botoșani, aceasta a început să cânte de la vârsta de 5 ani, iar în prezent studiază vioară clasică, vioară populară, canto popular și cobza. Pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată de părinții săi care iubesc muzica.

Delia Papazicu are 7 ani și este pasionată de jurnalism, astfel că nu ratează nicio ediție de știri prezentată de Andreea Esca. Delia are capacitatea incredibilă de a memora un text sau o poezie cu patru strofe în 3 minute.

Chin-Han Chao are 31 de ani și susține că, în Taiwan, se predă Diabolo ca disciplină, încă din școala generală. Tânărul este atât de bun la jonglat cu diablo încât a fost cooptat în echipa Cirque du Soleil.

David Schnabel, în vârstă de 38 de ani, practică ciclismul artistic. Pasiunea i-a fost insuflată de tatăl său. Iar abilitățile sale de a controla bicicleta, precum și acrobațiile lui au impresionat juriul și spectatorii show-ului de talente.

Alexandru Năsturică, în vârstă de 21 de ani, provine dintr-o familie de lăutari, talentul îl moștenește din familie, iar pasiunea a dezvoltat-o de mic când a descoperit unul dintre acordeoanele tatălui lui și a încercat să cânte la instrument. 

Vlad Pânzari, în vârstă de 18 ani, este din Cozești, Republica Moldova, și creează lucrări 3D din plastilină. Vlad modelează diferite personaje din filme, personaje din jocuri şi chiar oameni din viaţă reală.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite