Survivor All Stars 2024, lupta pentru Recompensă a fost câștigată de Faimoși!

0
Publicat:

Survivor România All Stars ne-a adus o rundă energie pozitivă și multă determinare pentru ambele echipe. Zanni a fost accidentat pe teren și a avut nevoie de îngrijiri medicale. De această dată, Faimoșii au câștigat lupta pentru Recompensă, conform ProTV.      

Survivor România FOTO: Facebook/survivorromania.oficial
Survivor România FOTO: Facebook/survivorromania.oficial

Faimoșii au început ziua plini de energie și voie bună, încă de la primele momente aceștia s-au apucat de treabă. Aceștia au arătat că au devenit mult mai uniți, iar fetele s-au apucat să facă curățenie și mâncare, iar noua atitudine le ridică moralul tuturor celor din echipă.

În celălalt trib la Războinici duelul care a dus la plecarea Oanei a dus la o scădere a încrederii, iar fetele au discutat despre lipsa ei, Iancu a spus la rândul său că Oana ar fi trebuit să mai rămână în competiție având în vedere determinarea acesteia.

Alex Delea consideră că Andrei își face foarte bine treaba în rândul Faimoșilor și este un câștig pentru aceștia. TJ Miles a vorbit despre bucuria de a mânca împreună, precum și decizia Anei Pal de a sta mai retrasă.

Faimoșii au lucrat la construcția unei plute la care băieții au lucrat împreună mai multe ore. TJ Miles s-a arătat uimit de timpul necesar construcției plutei, dar s-a arâtat mulțumit de rezultatul muncii.

Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu sunt în conflict, iar Iancu a comentat conflictul despre aceștia și mesajul transmis de Andrei în rândul Faimoșilor că Iancu nu va vota excluderea pentru Lola.

Războinicii Sorin și Robert au lucrat la construcția unei terase pentru întreaga echipă, aceștia fiind extrem de mândrii de rezultatul muncii lor și având un moral ridicat pe durata construcției. În ambele triburi au fost discuții despre strategie și situațiile apărute în timpul competiției. 

Faimoșii au fost bucuroși de pluta realizată și au ieșit la pescuit, iar fetele așteptau rezultatul ieșirii acestora în larg fiind nerăbdătoare să se bucure și de alte lucruri de mâncat. Ambele echipe s-au arătat gata să lupte cu toate puterile pentru victorie. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite