„Românii au talent” 2024. Ediție incendiară! Mihai Bobonete a oferit Golden Buzz-ul celor de la Calisthenics România! | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediția a 8-a de la „Romanii au talent” a adus în fața juraților și a telespectatorilor concurenți deosebit de talentați și capabili să își dovedească abilitățile. Printre cei mai apreciați au fost și cei din trupa de copii Strong Junior și Deniss Trifanovs, care au demonstrat că își merită locul printre cei mai buni, scrie PRO TV.   

Românii au talent! FOTO: Facebook/romaniiautalent
Românii au talent! FOTO: Facebook/romaniiautalent

Echipa Strong Junior, din cadrul Asociației Love to Dance, a adus pe scenă o coregrafie de senzație ce i-a impresionat pe jurați, dar și pe spectatori. Tinerii sunt din Sfântu Gheorghe și au între 11 și 21 de ani.

Barmanul Deniss Trifanovs, în vârstă de 29 de ani, este un fost barman din Letonia care  participă acum la competiții internaționale de flair, considerat un adevărat sport. Deniss a uimit jurații și publicul. Mișcările lui cu greu au putut fi urmărite, dovada abilităților sale. Acesta a plecat acasă mulțumit și cu 4 de DA la purtător.

Un moment deosebit a venind și din partea gălăţeanului Valentin Lupu, în vârstă de 16 ani, venit din Italia. „N-am fost niciodată pe o scenă ca asta. Sunt emoționat. Am pregătit momentul ăsta doar pentru Românii au talent”, a spus Valentin.

Alesia Stanciu este o interpretă muzică populară, din Onești, în vârstă de 14 ani. Tânăra este extrem de talentată și a dovedit abilități remarcabile de a gestiona emoțiile din fața juraților și publicului. 

Anton Monstyrsky este un artist profesionist care practică hula hooping. Acesta s-a născut în Israel și face parte din a patra generație de artiști din familie, astfel acesta a învățat să practice dansul încă din copilărie, în mijlocul persoanelor dragi lui.

Adelina Nedelcu are 10 ani și locuiește în comuna Prundu din județul Giurgiu. Pasiunea micuței concurente de la emisiunea de talente este muzica, pe care o studiază cu perseverență de mică.

Irina Rotari, adolescenta din Transnistria care a ridicat toți jurații în picioare și a impresionat prin talentul său. 

Elizabeth Lamendin are 39 de ani și locuiește într-un sat de lângă munții Apuseni. Marea pasiune a concurentei este pentru muzică, pe care a descoperit-o la vârsta de 28 de ani. Aceasta a învățat să cânte la acordeon singură și își compune propriile ei piese.

Calisthenics România, spectacol de forță uimitor și o poveste care i-a lăsat pe jurați fără cuvinte. Juriul a fost impresionat de povestea tânărului care a ajuns campion după ce a stat în scaun cu rotile. Mihai Bobonete a apăsat Golden Buzz-ul pentru aceștia!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite