Survivor All Stars 2024, lupta pentru imunitate câștigată la milimetru de Faimoși! Sorin a câștigat imunitate personală!

0
Publicat:

Survivor România All Stars au reușit să se impună printr-o victorie pe muchie de cuțit pentru Faimoși. Imunitatea a fost câștigată la o fracțiune de secundă și a fost sărbătorită prin cântec de Faimoși, conform ProTV.   

Survivor România FOTO: Facebook/survivorromania.oficial
Survivor România FOTO: Facebook/survivorromania.oficial

Victoria cu emoții a Faimoșilor a venit după punctul obținut de Tj Miles , în timp ce Sorin de la Războinici a fost realmente perturbat de situație. Zanni s-a arătat mulțumit de victorie chiar dacă consideră că traseul nu se potrivea Faimoșilor. 

Jocul de imunitate personală a fost câștigat după o confruntare foarte epuizantă de Sorin Pușcașu. Partea finală a jocului de imunitate s-a purtat între Sorin și Iancu, lupta a fost una cu adevărat captivantă.

Faimoșii s-au trezit plini de putere, după ce au mâncat bine. Ambele echipe au pornit cu gândul la câștigarea imunității și pregătirea pentru luptă. TJ a început ziua decis să ajute echipa, în special pe Ana, cu lecții de înot.

TJ și-a exprimat nemulțumirea față de Ștefania și individualismul de care dă dovadă. Andrei Ciobanu a început plin de dorința să câștige întreaga săptămână și să facă fanii roșii mândri. „Îmi doresc mai mult decât orice să facem și o săptămână roșie. Vreau să ne ambiționăm și să legăm victorie după victorie”, a spus Andrei.

Duli este nemulțumită de Ștefania și a comparat-o pe aceasta cu Ana Pal. Între Războinici nemulțumirile au început să crească și au început să se caute scuze și vinovați pentru situația echipei.

În pădure, Faimoșii, TJ și Ana Pal au avut o discuție despre viață și povestea de viață a Anei. Cu această ocazie am putut afla mai multe lucruri despre Ana și evoluția acesteia prin intermediul sportului.

Povestea Anei Pal a fost una profundă în care cu toții am putut să ne lăsăm inspirați de o persoană care a reușit prin determinare și muncă a reușit să-și schimbe întreaga viață. TJ a rămas impresionat de viața Anei pe care o consideră un adevărat model de determinare și ambiție. 

Maria Chițu și Zanni s-au înțeapat reciproc: „Zanni pe care îl știu eu era un măscărici, acum este jumătate de măscărici.”

 Ambele echipe și-au pus în valoare talentele și au depus eforturi pentru câștigarea imunității. După această rundă devine tot mai evident că lupta devine una tot mai captivantă iar acum Faimoșii domină jocul.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite