Gafa care a stricat surpriza emisiunii „Chefi la cuțite”. Cine este juratul care va rămâne fără echipă

0
Publicat:

Deși a fost ștearsă rapid de pe platformele televiziunii, o înregistrare postată pe Antena Play a dezvăluit publicului care va fi juratul de la „Chefi la Cuțite” care va rămâne fără echipă în concurs, potrivit Click!.     

Jurații noului sezon Chefi la Cuțite. FOTO facebook
Jurații noului sezon Chefi la Cuțite. FOTO facebook

O greșeală a dat de gol numele juratului care nici măcar nu va reuși să ajungă cu echipa sa în semifinala de la „Chefi la Cuțite”. Înregistrarea a fost ștearsă de pe platforma Antena Play, însă publicul care a apucat să vadă imaginile a remarcat cu ușurință dezvăluirea accidentală făcută de Antena 1.

În fundalul imaginilor postate se poate vedea numărul amuletelor câștigate de către cei patru jurați din sezonul actual al „Chefi la Cuțite”.

Iar după cum se vede în filmare, bucătarul cu cele mai puține amulete este Ștefan Popescu.

Ceilalți jurați au, fiecare, câte trei amulete, ceea ce înseamnă că Ștefan Popescu rămâne fără echipă în concurs.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că, în sezonul 13 al emisiunii Chefi la Cuțite, dintre cei 4 chefi jurați, Chef Ștefan Popescu va fi cel care nu va avea echipă în etapa confruntărilor. Informația ne-a fost reconfirmată încă din episodul 3 al acestui sezon, printr-o imensă gafă e echipei de montaj. Menționăm că aceste imagini, prin care se dezvăluiau toate punctajele și amuletele din acest sezon, au fost scoase/tăiate de pe Antena Play ulterior difuzării”, a scris, pe platforma de socializare, grupul Viperele Vesele, care a observat gafa.

 Articolul integral, în Click!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite