Acasă TV se transformă în canal generalist. Ce va include noua grilă de programe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acasă TV pregătește o serie de schimbări semnificative în grila sa de programe, transformându-se într-un canal generalist. Această decizie vine ca răspuns la nevoile și preferințele publicului, iar primele modificări vor fi vizibile începând cu 1 aprilie.

Sigla postului de televiziune Acasă TV FOTO Pagina de Media
Sigla postului de televiziune Acasă TV FOTO Pagina de Media

Potrivit informațiilor obținute de Pagina de Media, Acasă TV va încorpora, în noua sa grilă de programe, știri și emisiuni noi, extinzându-și astfel spectrul de acoperire și oferind telespectatorilor o varietate mai mare de conținut.

Printre noile producții se numără știri transmise de două ori pe zi, cu emisiuni precum „Știrile Acasă Actualități” și „Știrile Acasă Magazin”, programate să fie difuzate începând cu ora 15:00. Aceste emisiuni vor acoperi o gamă largă de subiecte, de la actualități la sănătate, tehnologie, turism și informații din lumea mondenă, asigurându-se astfel că telespectatorii sunt mereu conectați la cele mai importante evenimente și tendințe.

Două noi emisiuni

De asemenea, în weekenduri, telespectatorii vor putea urmări două emisiuni educative: „Bazarul de Acasă”, în ziua de sâmbătă și „Știi de Acasă”, în ziua de duminică.

Până în prezent, nu au fost anunțate oficial numele prezentatorilor știrilor și al emisiunilor.

Totodată, Acasă TV își menține și serialele latino-americane și turcești în grila sa de programe, pentru a răspunde cererii publicului pentru acest gen de conținut.

Antonii Mangov, Directorul de Programare al Acasă TV, a declarat: PRO TV este liderul pieței de televiziune din România și ne dorim ca toate canalele noastre secundare să se regăsească în topul preferințelor telespectatorilor. Ne-am dorit să îmbogățim programele cu noi producții care să aducă un plus telespectatorilor fideli, dar să se regăsească și în preferințele publicului larg. Vrem ca cei care ne urmăresc să aibă parte de producții de calitate, informații actuale, segmente educative și relaxare”.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite