Cum a ajuns Lisa Marie Presley (46 de ani) la greutatea din adolescenţă

Cum
a ajuns Lisa Marie Presley (46 de ani) la greutatea din adolescenţă

Mamă a patru copii, Lisa Marie Presley (46 de ani) îşi controlează greutatea prin câteva metode simple. FOTO Reuters

Dacă tatăl ei a avut un stil de viaţă „total nesănătos“ şi a murit prea devreme, la 42 de ani, fiica lui Elvis Presley vrea să-şi prelungească zilele printr-o alimentaţie sănătoasă şi un antrenament pe măsură.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ani în care a testat diverse diete, cu rezultate mai mult sau mai puţin favorabile, cântăreaţa Lisa Marie Presley a găsit varianta optimă pentru a se simţi bine şi a avea un corp de admirat. „Să mănânci curat şi organic e cel mai bine“, a declarat ea pentru revista „People“. 

Singura fiică a lui Elvis preferă legumele şi fructele, puiul, peştele, laptele de migdale şi sucurile proaspete.
Artista e atentă la cantitatea de mâncare consumată şi recunoaşte că de cele mai multe ori se abţine. „Mănânc jumătate din cât am în farfurie, mai ales când vine vorba de carbohidraţi şi cereale“, spune ea.

Drept urmare, fosta soţie a lui Michael Jackson şi a lui Nicolas Cage şi actuala parteneră a lui Michael Lockwood se mândreşte că a ajuns la  greutatea din adolescenţă. Pentru asta, zilnic, merge pe jos 30 de minute şi se antrenează cu greutăţi mici, de obicei cu Lockwood, chitaristul cu care e căsătorită de opt ani. 

Presley este cu atât mai atentă la sănătatea sa, cu cât regele Rock 'n' Roll-ului s-a stins din viaţă din cauza unui trai nedisciplinat, „condimentat“ cu droguri. „Ştiindu-mi istoricul familiei - tata a avut o viaţă nesănătoasă şi o durată scurtă de viaţă, iar mama a fost mereu foarte fit şi trăieşte mult - nu am ştiut unde să mă plasez, aşa că mi-am propus să fiu în siguranţă şi să încerc să fiu cât pot de sănătoasă“, a explicat ea.
Mamă a patru copii, cântăreaţa spune că adrenalina resimţită pe scenă este o altă metodă de a se menţine în formă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: