Tarom operează zboruri spre și dinspre Tel Aviv doar la solicitarea Celulei de Criză a MAE

0
Publicat:

Începând din data de 12 octombrie 2023 TAROM continuă să opereze frecvențe speciale către și dinspre Tel-Aviv, numai la solicitarea Celulei de Criză a MAE, a informat compania aeriană.

Avion Tarom la sol
Tarom operează zboruri spre și dinspre Tel Aviv doar la solicitarea Celulei de Criză a MAE

„TAROM rămâne în strânsă legătură cu autoritățile statului în gestionarea situației actuale.

O precizare importantă este că, în contextul actual, TAROM a fost nevoită să suspende temporar cursa regulată către și dinspre Tel-Aviv, începând din 12 octombrie 2023. Compania operează curse speciale, numai la solicitarea Celulei de Criză organizată de Ministerul Afacerilor Externe”, a informat miercuri compania aeriană.

Reprezentanții companiei subliniază că TAROM este una dintre puținele companii care nu au întrerupt operarea pe Tel-Aviv. Acest lucru se datorează mobilizării piloților și echipajelor noastre. Mai mult decât atât, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, compania TAROM a decis dublarea curselor pe ruta Tel-Aviv Otopeni, în intervalul 7-10 octombrie 2023. Acest set de curse suplimentare au un regim special și tarife preferențiale care acoperă numai cheltuielile de operare.

Continuarea operării se datorează în mare parte dedicării echipajelor și piloților TAROM cărora compania le mulțumește public pentru modul profesionist în care abordează această situație complexă.

La 7 octombrie a.c., zborurile din România spre Israel au fost întoarse din drum și apoi anulate, a anunțat compania ariană low-cost Wizz Air.

Ca urmare a situației din Israel, am anulat zborurile către și dinspre Tel Aviv de duminică, 8 octombrie. Wizz Air îi contactează direct pe pasagerii afectați, prin e-mail sau SMS, și le oferă opțiuni pentru reprogramare sau rambursare, precum și pentru cazare. Recomandăm pasagerilor care și-au rezervat biletele prin agenții de turism sau platforme online să apeleze la acestea pentru modificări ale rezervărilor. Continuăm să monitorizăm situația îndeaproape și suntem în legătură cu autoritățile relevante. Wizz Air își cere scuze pentru orice inconvenient, subliniind că siguranța și securitatea pasagerilor, echipajelor și aeronavelor sunt prioritatea sa numărul unu”, a anunțat compania.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite