O nouă bancă amână plata ratelor la credite, pe fondul crizei COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banca Românească îşi anunţă clienţii că pot amâna plata ratelor la bancă
Banca Românească îşi anunţă clienţii că pot amâna plata ratelor la bancă

Banca Românească anunţă că clienţii persoane fizice pot beneficia de amânarea temporară, de până la două luni a plăţii ratelor datorate, în contextul epidemiei de coronavirus.

„Pentru credite ipotecare, consum cu ipotecă, sau nevoi personale, pe baza solicitărilor clienţilor făcute prin call center sau pe site-ul bancii, plata ratelor poate fi amânată pentru una sau două luni. Acest lucru înseamnă că ratele nu vor deveni scadente în perioada solicitată”, anunţă reprezentanţii băncii.

Potrivit sursei citate, pentru clienţii care deţin unul dintre produsele „Card de credit MasterCard Standard” sau „Card de credit MasterCard Gold”, Banca Românească extinde automat, până pe 15 mai 2020, perioada de graţie.

Măsurile sunt luate în contextul eforturilor depuse de întreaga comunitate din ţara noastră şi de către autorităţi pentru prevenirea infecţiei cu COVID-19 (coronavirus) şi are în vedere limitarea deplasărilor clienţilor Banca Romanească în sucursale. Această facilitate este acordată tuturor clienţilor persoane fizice, indiferent de situaţia lor (nu doar celor aflaţi în auto-izolare la domiciliu sau în carantină).

Clienţii care doresc să suspende plata ratelor trebuie să solicite acest lucru prin call center la numărul de telefon 021 304 81 00, sau pe site-ul băncii. Plata ratelor poate fi amânată pentru una sau două luni. Acest lucru înseamnă că ratele nu vor deveni scadente în perioada solicitată.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite