Inspectorii Antifraudă au descins la complexul comercial Dragonul Roşu: 147 de sancţiuni în valoare de 1,28 milioane de lei şi 57 de standuri sigilate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii Direcţiei Antifraudă din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) au efectuat astăzi controale în incinta complexului comercial Dragonul Roşu 3, iar în urma verificării a 116 locaţii, s-au aplicat 147 de sancţiuni în valoare totală de 1,287 milioane de lei, se arată într-un comunicat al ANAF.

De asemenea, în urma controalelor s-au confiscat confiscat bunuri şi bani în valoare totală de 255.447 de lei, din care 200.000 lei în numerar şi bunuri în valoare de 55.447 lei. Pentru 57 de standuri s-a dispus măsura sigilării în vederea păstrării integrităţii bunurilor, până la finalizarea verificărilor, potrivit ANAF.

„În cadrul acţiunilor de combatere a evaziunii fiscale, una dintre direcţiile prioritare de acţiune o reprezintă verificarea marilor complexe comerciale en-gros“, potrivit reprezentanţilor ANAF, care arată că acţiunile Direcţiei Antifraudă Fiscală vor continua şi în perioada următoare.

De la începutul lunii martie, inspectorii Direcţiei Antifraudă au demarat o serie de controale, în lupta cu evaziunea fiscală, pentru a verifica dacă unităţile comerciale eliberează clienţilor bonuri fiscal. În urma acestor controale, mai multe unităţi au fost amendate şi li s-a suspendat activitatea pe o perioadă cuprinsă între una şi trei luni.   

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite