TAROM are o nouă conducere executivă. Noul director interimar provine din interior

0
Publicat:

Fostul director general Mihăiță Ursu și-a dus la termen contractul de mandat pe care l-a deținut în ultimul an.

Avion TAROM
Avion TAROM

De miercuri, 4 ianuarie, Compania TAROM  are o nouă conducere executivă.

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM a luat act de ajungerea la termen a contractului de mandat al directorului general CEO , Mihăiță Ursu, funcție deținută de acesta în ultimul an calendaristic și în perioada iunie 2020 - iunie 2021.

“În acest sens, ținând cont de necesitatea asigurării unei continuități în demersurile inițiate de către companie, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM l-a numit în funcția de Director General interimar pe domnul Costin IORDACHE, care la data numirii ocupa funcția de director financiar în cadrul companiei”, potrivit unui comunicat al Companiei Tarom.

Tarom se află în prezent în plin proces de restructurare și reorganizare, urmând un plan de măsuri de reducere a costurilor, de evaluare și redimensionare a personalului, de optimizare a flotei și restructurare a rețelei de rute. 

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române - TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Operatorul aerian naţional operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share cu o flotă de 29 de aeronave.

TAROM este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite