Tarom a făcut o escală pentru a lua europarlamentari români din Strasbourg. Reacția companiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania aeriană de stat Tarom a redirecționat una dintre cursele sale regulate Bruxelles – București prin Strasbourg pentru a lua europarlamentari români care veneau de la sediul Parlamentului European, potrivit Politico.

Serviciul de clienți a explicat că aceasta a venit „la cererea europarlamentarilor români”.
Serviciul de clienți a explicat că aceasta a venit „la cererea europarlamentarilor români”.

„A fost o săptămână lungă și e un drum lung spre casă pentru legiutorii români. Din fericire pentru ei, compania aeriană de stat Tarom a fost dispusă să devieze unul dintre zborurile sale regulate Bruxelles-București prin orașul francez Strasbourg pentru a-i lua înainte de Crăciun, scrie Politico.

Un pasager din respectiva aeronavă a spus că au fost informați în avans de schimbarea itinerariului și că modificarea a venit „la cererea europarlamentarilor români”. Călătorul menționat a văzut cel puțin patru eurodeputați ce s-au urcat la bordul avionului care opera zborul RO374, atunci când a ajuns în Strasbourg joi seară. Datele sunt confirmate de FlightRadar24.

Reacția companiei 

Compania TAROM dezminte informaţiile potrivit cărora a deviat cursa pentru a prelua eurodeputaţi români.

Facem precizarea că această situaţie nu implică o deviere de la traseul iniţial sau planul de zbor şi nici nu reprezintă o excepţie. Compania TAROM operează lunar astfel de zboruri (pentru care pot fi achiziţionate bilete de avion de către orice persoană fizică sau juridică), acestea fiind introduse din timp în sistemul de rezervări al companiei.

Reiterăm faptul că aceste escale sunt introduse din timp şi se află în concordanţă cu planul de zbor, pasagerii fiind notificaţi în acest sens. Mai mult, în prezent, sunt deja disponibile în sistemul de rezervari al Companiei TAROM zboruri cu destinaţia Strasbourg pentru anul 2023“, se arată în comunicatul companiei. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite