Articol publicitar

Cinci motive să NU ratezi Black Friday de la FineStore

0
0
Publicat:

Black Friday este evenimentul pe care toată lumea îl așteaptă în luna noiembrie. Cine a spus, însă, că Black Friday poate fi doar vinerea sau că trebuie să dureze doar o zi? La FineStore, regula spune că toată lumea are ocazia să se bucure de super prețurile pregătite, la peste 2000 de produse. Tocmai de aceea, Black Friday la FineStore durează o lună întreagă!

Black Friday la FineStore
Black Friday la FineStore

Nu lăsa pe mâine ce poți cumpăra azi!

FineStore taie prețurile la mii de produse, așa că doritorii ar face bine să se grăbească să cumpere băuturile favorite. Oferta de Black Friday este valabilă până pe 30 noiembrie, însă calitatea băuturilor fine  la prețuri super avantajoase stârnește interesul multora.

Reducerile consistente la whisky, prosecco, tequila, gin, vodka, rom, coniac sau vin fac ca stocurile să scadă rapid. Tocmai de aceea, dacă mai ai nevoie de motive să nu ratezi Black Friday de la FineStore, îți dăm noi câteva.

Grăbește-te să prinzi produsul preferat la FineStore!

Campania Black Friday durează toată luna noiembrie la FineStore, însă ar fi bine să profiți și să comanzi sau să mergi în magazin cât mai repede. Ești fanul unei anumite băuturi sau pur și simplu îți dorești să încerci gusturi și experiențe noi? Beneficiezi de asistență în procesul de cumpărare, dacă mergi direct în magazinul fizic din Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti; la comenzi online, vei beneficia de asistență prin call center în cazul în care vrei să comanzi o băutură pentru un eveniment special, pentru a-ți completa barul de acasă sau te pregătești din timp de sărbători.

Cumperi una, poți primi încă cinci!

Super oferta de Black Friday la FineStore este dublată de un concurs cu 100 de premii. "Verde la Black Friday" este eticheta care te înscrie automat în concursul pentru câștigarea unuia dintre cele 100 de pachete promoționale, formate, fiecare, din cinci produse de top comercializate de FineStore.

Totodată, poți beneficia de cupoane promoționale și de multe alte surprize pe FineStore.ro, așa că abonează-te la Newsletter pentru a beneficia primul de extra-reduceri.

Plătești doar ce consumi!

Vrei una sau mai multe băuturi de calitate, de la branduri cunoscute direct la tine acasă? Poți comanda oricând o șampanie Gosset sau expresiva Moet, un lichior Tequila Rose sau Shanky's Whip, un whisky West Cork, Nucky Thompson sau chiar un whisky Kamiki, sau, de ce nu, chiar pe toate. Transportul comenzilor cu valori mai mari de 199 de lei este gratuit oriunde în țară; în plus, poți returna produsul în termen de 45 de zile, fără vreun cost suplimentar.

Profită de super prețurile la toate categoriile din oferta de Black Friday de la FineStore! Mii de produse așteaptă să ajungă la cei aflați în căutarea unor gusturi noi și deosebite pentru ei înșiși sau chiar a unor cadouri speciale pentru persoane dragi, parteneri de afaceri, colegi speciali sau prieteni de nădejde.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite