Stiri despre thailanda

  303 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • MOLDOVA, RAIUL PEDOFILILOR Cum se făcea turismul sexual pe gaymoldova.livejournal.com. Vezi GALERIA FOTO!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MOLDOVA, RAIUL PEDOFILILOR Cum se făcea turismul sexual pe gaymoldova.livejournal.com. Vezi GALERIA FOTO!

  Pentru a atrage clienţi străini în Republica Moldova, Oleg Siviţki a deschis o pagină pe internet, mai exact, un blog, în limba engleză: www.gaymoldova.livejournal.com, care putea fi găsit uşor la o simplă căutare pe google după cuvinte cheie „gay tour Moldova" sau „gay escort Moldova". De asemenea, blogul era promovat pe facebook şi pe site-uri pentru gay.

 • Yingluck Shinawatra, prima femeie premier din Thailanda
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Yingluck Shinawatra, prima femeie premier din Thailanda

  Opoziţia a câştigat alegerile generale din Thailanda, iar iar la putere va veni Yingluck Shinawatra, sora fostului prim-ministru Thaksin Shinawatra, îndepărtat de la putere, în 2006, în urma unei lovituri de stat militare.

 • Thailanda ar fi detectat bacteria E.coli în varză importată din Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Thailanda ar fi detectat bacteria E.coli în varză importată din Europa

  În contextul în care Germania a anunţat oficial că seminţele germinate sunt la originea epidemiei de E.coli, Thailanda a declarat sâmbătă că a detectat bacteria în varză importată din Europa şi că, în prezent, efectuează teste pentru a stabili dacă este vorba de aceeaşi tulpină ca cea care a provocat moartea a 33 de persoane.

 • Autorităţile thailandeze, mai periculoase decât jungla pentru exploratorii români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autorităţile thailandeze, mai periculoase decât jungla pentru exploratorii români

  Echipa formată din şapte speologi români şi cinci francezi, care a explorat masivul Khammouane din Laosul Central, una dintre ultimele zone virgine ale planetei, a trecut prim momente de coşmar, la întoarcerea din expediţie. Ei nu au mai reuşit să intre în Thailanda printr-un punct de frontieră mai mic din cauza lipsei unei vize.

 • Ruşii se mută cu zecile de mii în Thailanda
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ruşii se mută cu zecile de mii în Thailanda

  În unele staţiuni există deja indicatoare în rusă, ziare şi un canal TV rusofon. Zeci de mii se instalează ilegal, dar poliţia e îngăduitoare şi se face că nu-i vede, pentru că ruşii îmbogăţesc ţara.

 • Peste 340 de fetuşi morţi, descoperiţi într-un templu budist din Bangkok
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 340 de fetuşi morţi, descoperiţi într-un templu budist din Bangkok

  Peste 340 de fetuşi morţi au fost descoperiţi într-un templu budist din Bangkok (Thailanda). Localnicii au fost cei care au alertat poliţia, după ce s-au plâns de mirosul insuportabil care provenea din templul în care fuseseră aruncaţi fetuşii proveniţi din avorturi ilegale.

 • „Negustorul morţii“, în mâinile SUA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Negustorul morţii“, în mâinile SUA

  Rusia e deranjată că Thailanda l-a extrădat americanilor pe traficantul de arme Viktor Bout. Thailanda l-a extrădat pe Viktor Bout în SUA, pentru a fi judecat  sub acuzaţia de „terorism“. Moscova se teme de ceea ce ar putea să „vândă“ acesta americanilor.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Negustorul morţii", traficantul rus Viktor Bout, ar putea fi extrădat în SUA

  Bărbatul cunoscut sub numele de "Negustorul morţii", traficantul de arme rus Viktor Bout, ar putea ajunge pe teritoriul american după  ce o Curte de apel thailandeză a acceptat vineri solicitarea autorităţilor americane de extrădare a sa, după mai mult de doi ani de proceduri, relatează AFP.

 • Trofeul TIFF a plecat în Thailanda
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trofeul TIFF a plecat în Thailanda

  O thailandeză şi-a adjudecat marele premiu al festivalului clujean, cu filmul „Poveste anodină“. Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania a înregistrat un număr record de spectatori.

 • Thailanda, din nou în preferinţele turiştilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Thailanda, din nou în preferinţele turiştilor

  Perioada grea prin care a trecut Thailanda după ce a fost lovită de tsunami în anul 2004  pare a se fi încheiat.  Turiştii europeni vor iar destinaţii exotice, iar staţiunile thailandeze par să fie exact ceea ce caută.

 • VIDEO Protestatarii au incendiat Bangkok-ul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Protestatarii au incendiat Bangkok-ul

  Cel puţin şase persoane au murit şi alte 58 au fost rănite, ieri, în timpul confruntărilor dintre opozanţii guvernului thailandez („cămăşile roşii“ –  fidele fostului premier, Thaksin Shinawatra) şi armată, care a lansat o operaţiune de dispersare a manifestanţilor din centrul capitalei, relatează Reuters. Printre victime se numără şi un fotoreporter italian, rănit mortal în abdomen.

 • Thailanda este ameninţată de un război civil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Thailanda este ameninţată de un război civil

  Luptele de stradă din Thailanda sunt la un pas de a declanşa un adevărat război civil în această ţară, după cum informează ediţia online a Deutsche Welle. În centrul capitalei Bangkok s-au auzit, luni, focuri de armă, iar de joi şi până în prezent şi-au pierdut viaţa cel puţin 35 de persoane.

 • Revoltă în Thailanda
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revoltă în Thailanda

  Un demonstrant thailandez, „înarmat“ cu o praştie şi o cască de protecţie, ripostează împotriva forţelor de ordine din capitala Bangkok.

 • VIDEO Thailanda, în pragul războiului civil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Thailanda, în pragul războiului civil

  Protestele opoziţiei au degenerat în ultimele trei zile în ciocniri violente cu forţele guvernamentale. Autorităţile au instituit starea de asediu în Bangkok. Ultimele trei zile de violenţe între protestatari şi forţele guvernamentale au lăsat în urmă 25 de morţi.

 • VIDEO Liderul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Liderul "Cămăşilor Roşii" împuşcat / Armata thailandeză neagă orice implicare

  Armata thailandeză nu a avut nimic de-a face cu împuşcarea liderului opoziţiei, potrivit declaraţiilor unui purtător de cuvânt al armatei, relatează CNN. Cel puţin o persoană a fost ucisă şi alte 11 rănite în capitala thailandeză, în confruntările izbucnite între armată şi manifestanţi, ca urmare a împuşcării şefului grupului "Cămaşilor Roşii".

 • EXCLUSIV: Sătmărean blocat în Thailanda de norul vulcanic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: Sătmărean blocat în Thailanda de norul vulcanic

  Bodnár Péter a plecat în vacanţă în Thailanda pentru două săptămâni şi a stat trei, din cauza închiderii traficului aerian. Forţat de împrejurări, Péter şi cei doi prieteni ai săi au stat câte şase ore pe zi în Aeroportul din Bangkok, în speranţa că vor prinde un avion spre casă.

 • VIDEO Anarhie în Bangkok: protestatarii controlează capitală thailandeză, Comisia Electorală vrea dizolvarea partidului premierului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Anarhie în Bangkok: protestatarii controlează capitală thailandeză, Comisia Electorală vrea dizolvarea partidului premierului

  Anarhia s-a instalat pe străzile din centrul Bangkok-ului, luni, când protestatarii defilau pe străzi, având propriile echipaje care asigurau punctele de securitate şi dirijau traficul pe străzi. Deşi magazinele comerciale au rămas deschise, un festival tradiţional a fost anulat, iar centrul capitalei este controlat de protestatarii împotriva guvernului actual.

 • Obiecte asiatice de muzeu într-un magazin din Piteşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiecte asiatice de muzeu într-un magazin din Piteşti

  Piteşteanul merge personal în Asia pentru a aduce obiectele. Un magazin din Piteşti comercializează produse unicat aduse de peste mări şi ţări. Unele dintre aceste artefacte sunt unicat şi extrem de valoroase.

 • Malvina, vacanţă de vis în Orient
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Malvina, vacanţă de vis în Orient

  Prezentatoarea Jurnalului de dimineaţă de la TVR a petrecut în China şi în Thailanda un concediu de aproape o lună. Ea spune că de-acum înainte va pleca la fiecare început de an într-un loc cald.

 • Cum reuşeşte Coreea de Nord să vândă arme în ciuda sancţiunilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum reuşeşte Coreea de Nord să vândă arme în ciuda sancţiunilor

  Semnal FP. Supus unui regim internaţional de sancţiuni menit să ţină în frâu programul său nuclear, Phenianul recurge la un întreg lanţ de intermediari pentru a ascude provenienţa armelor şi pentru a continua exporturile, a căror valoare se ridică la 1 miliard de dolari pe an.

 • Thailanda: a început expluzarea a 4.000 de hmongi spre Laos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Thailanda: a început expluzarea a 4.000 de hmongi spre Laos

  Armata thailandeză a început, luni dimineaţă, să expulzeze spre Laos circa 4.000 de hmongi, o etnie minoritară din Asia de sud-est, care erau instalaţi în tabere, unii de peste 30 de ani, a indicat un purtător de cuvânt militar.

Modifică Setările