Chef Cătălin Scărlătescu a poftit după un preparat românesc, după o vacanță de vis în Thailanda: „Uite cum l-am făcut pe ăsta“

0
Publicat:

Chef Cătălin Scărlătescu a fost în vacanță la început de an în Thailanda, împreună cu iubita lui, Doina Teodoru. Deși s-au delectat cu preparate exotice, el a poftit la un produs pe care îl mănâncă în România.

Cei doi au experimentat tot ce se putea în materie de delicii și bucătărie thailandeză, însă lui Chef Scărlătescu i-a lipsit totuși ceva de acasă.

Fostul jurat de la Chefi la cuțite a dus astfel dorul celui mai bun șnițel pregătit chiar de el pe care abia aștepta să îl deguste liniștit.

Cătălin Scărlătescu Instagram
Cătălin Scărlătescu Instagram

"Dragilor, am venit din vacanță! Bă, și îmi era poftă de un șnițel, de, pe cuvântul meu de onoare, nu am reușit să mănânc un șnițel bun prin toată Thailanda aia. Uite-l cum l-am făcut pe ăsta. Este de Doamne ferește! Aici arată într-un fel dar după aia îl prăjesc și îl aduc la nivelul ăsta. Deci, fraților, veniți să îl gustați! Dar lasă că o să-l fac frumos pentru voi în carte și o să-l rog pe Gache să vină și el cu o rețetă spectaculoasă!", le-a spus Scărlătescu internauților.

Citește întregul articol în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite