Întâlnirea halucinantă dintre doi bărbați care poartă același nume și seamănă izbitor: „Care erau șansele să se întâmple asta?”

0
Publicat:

O călătorie cu avionul obișnuită s-a transformat rapid într-una cu totul ieșită din comun, după ce un britanic, care a crezut, probabil, că a ajuns într-o dimensiune paralelă, s-a așezat lângă un bărbat care nu doar că îi semăna izbitor, dar avea și același nume, relatează NY Post.

Cei doi bărbați aveau inclusiv cunoștințe comune. Foto: Facebook/Mark Garland
Cei doi bărbați aveau inclusiv cunoștințe comune. Foto: Facebook/Mark Garland

„Este o nebunie. Care erau șansele să se întâmple asta?”, a spus Mark Garland, în vârstă de 58 de ani, pentru South West News Service, în timp ce a descris întâlnirea halucinantă, care a avut loc sâmbătă, 2 martie, în timpul unui zbor Londra-Bangkok, Thailanda. 

Garland, de profesie șofer de autobuz, a fost uimit să afle de la personalul aeroportului că și-ar fi făcut formalitățile de check-in pentru zborul său, însă el știa că nu își făcuse check-in-ul. 

Ulterior, personalul și-a dat seama că există doi bărbați care purtau același nume și care se îndreptau spre aceeași destinație. 

Celălalt Mark Garland este muncitor în construcții, are 62 de ani și este din Warmley, Bristol. 

Mai tânărul Garland a explicat că angajatul de la check-in se pare că nu verificase numărul de rezervare și înregistrase, în schimb, un alt bărbat.

Am stat la ghișeul de check-in timp de 40 de minute, în timp ce încercau să rezolve problema", a spus bărbatul de 58 de ani. „Apoi a trebuit să mergem mai devreme la poarta de îmbarcare pentru a ne identifica valizele", a mai adăugat el. 

Acela a fost momentul în care cei doi s-au văzut. 

Am fost șocat de cât de ciudat a fost", a spus mai tânărul Garland. „Oamenii au spus că am putea fi frați". 

I-am spus: "Uite, eu sunt Mark Garland", arătându-i pașaportul meu, iar el a început să râdă, și-a deschis pașaportul și mi-a arătat numele lui”, a mai povestit el. 

Bărbatul de 62 de ani a fost la fel de uimit de această întâlnire, spunând: „A fost o nebunie - nu am mai văzut așa ceva"

Mă duc la ghișeu și văd un tip care arată exact ca mine, dar este puțin mai mare decât mine", a spus muncitorul în construcții. „Eu arăt mai bine", a mai ținut el să spună. 

Cei doi au stabilit, din întâmplare, să călătorească în Thailanda pentru o vacanță de patru, respectiv trei săptămâni. 

Întâmplarea fericită nu s-a oprit aici. La momentul îmbarcării în avion, ei au descoperit că stăteau unul lângă celălalt. Bărbații au stat de vorbă pe toată durata zborului de 11 ore și jumătate, timp în care și-au dat seama că au mai multe în comun. 

Ei locuiau la o distanță de doar 15 minute. 

„Un prieten pe viață"  

Sunt șofer de autobuz, iar Mark a spus că uneori merge cu autobuzul meu", a spus tânărul Garland. 

În plus, ambii bărbați aveau, de asemenea, câte patru copii, deși șoferul de autobuz nu fusese niciodată căsătorit, în timp ce muncitorul în construcții  era divorțat. 

Aceștia aveau inclusiv cunoștințe comune. 

„Unul dintre colegii mei îl cunoaște și merge cu el la un bar să bea ceva", a spus șoferul de autobuz. 

Și, bineînțeles, ambii sunt pasionați de Thailanda, fiecare dintre ei vizitând paradisul din Asia de Sud-Est de zeci de ori. 

I-am spus că am fost de 13 ori, iar el mi-a spus că a fost de 83 de ori", a spus muncitorul în construcții. 

Până la finalul călătoriei cu avionul, cei doi deveniseră atât de inseparabili încât șoferul de autobuz a tras „un mic pui de somn pe umărul lui", și-a amintit muncitorul în construcții. 

Aceasta (n.red întâlnirea întâmplătoare) m-a făcut fericit", a spus șoferul de autobuz, care intenționează să păstreze legătura cu Mark Garland.  

Mi-am făcut un prieten pe viață", a adăugat muncitorul în construcții. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite