Moment terifiant. Unui bărbat i s-a rupt coarda de siguranță în timp ce făcea bungee jumping VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un turist, care practica bungee jumping, a scăpat cu viață după ce coarda de siguranță s-a rupt în timpul unui salt de la 30 de metri. Întregul incident a fost filmat, conform Yahoo News

Mike, din Hong Kong, se afla în vacanță în Pattaya, Thailanda, împreună cu un prieten, în luna februarie, când cei doi au hotărât să practice bungee jumping. Imaginile cutremurătoare difuzate de site-ul local de știri HK01 îl arată pe Mike pregătindu-se pentru saltul de la 30 de metri. Cu coarda elastică legată de glezne, el s-a îndreptat spre margine, însă ceea ce s-a întâmplat în continuare i-a șocat pe spectatori. 

Imaginile îl arată pe bărbat cu brațele întinse în momentul în care coarda se rupe brusc la circa 5 metri deasupra apei. Turistul a leșinat atunci când a căzut în apă. 

Bărbatul și-a recăpătat cunoștința și a fost scos din apă, însă se pare că s-a ales cu răni. Turistul a fost transportat de urgență la spital, însă a fost externat la scurt timp după ce cadrele medicale ar fi spus că este „bine”

Mike a afirmat că axila a fost cea mai afectată de căzătură ,„îi curgea sânge” și îi lipsea un strat de piele din zonă. De asemenea, genunchiul stâng i s-a umflat, la fel și ochiul stâng și, deși nu a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, se simțea amețit din pricina durerii intense provocate de căzătură. 

Bărbatul s-a ales cu răni în urma incidentului. Foto Captură video YouTube
Bărbatul s-a ales cu răni în urma incidentului. Foto Captură video YouTube

Situația s-a agravat după întoarcerea în Hong Kong. În urma unor investigații medicale, Mike a aflat că a dezvoltat o infecție pulmonară. El crede că probabil s-a ales cu această infecție în urma înghițirii accidentale a apei murdare din lac. Mai mult decât atât, bărbatul a fost internat trei nopți într-un spital din Hong Kong. 

Acesta vrea să obțină despăgubiri pentru factura medicală în valoare de 9.500 de dolari australieni, însă când a cerut parcului de bungee jumping să acopere costurile a fost șocat de răspunsul lor. Turistul a primit doar 86 de dolari australieni pentru bilet și 350 de dolari australieni pentru factura medicală. Din fericire, celelalte costuri au fost acoperite de asigurarea sa de călătorie. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite