O transsexuală din Thailanda a cumpărat Miss Universe pentru 20 de milioane de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O celebră femeie de afaceri, care susține drepturilor transsexualilor a cumpărat Organizația Miss Universe pentru 20 de milioane de dolari, marcând astfel prima dată când organizatorul concursului de frumusețe va fi deținut de o femeie, a anunțat miercuri compania sa, notează Reuters.

FOTO Instagram
FOTO Instagram

Jakapong „Anne” Jakrajutatip, CEO și cel mai mare acționar al JKN Global Group Pcl (JKN) (JKN.BK), este o celebritate în Thailanda, fiind protagonistă în versiunile locale ale reality show-urilor Project Runway și Shark Tank.

Ea a vorbit deschis despre experiența sa ca femeie transsexuală și a înființat, de asemenea, Fundația Life Inspired For Thailand pentru a milita pentru drepturile la demnitate și oportunități pentru persoanele transsexuale.

Achiziția este „o completare puternică și strategică a portofoliului nostru”, a declarat Jakapong, adăugând că Miss Universe, cu conținutul său, oportunitățile de licențiere și de comercializare, intenționează să se extindă în Asia.

JKN își produce propriile emisiuni și distribuie în Thailanda conținut din străinătate, inclusiv documentare și drame de la Bollywood, în Thailanda. Acțiunile sale au urcat cu aproape 10% în primele tranzacții de miercuri.

Concursul anual de frumusețe organizat de Organizația Miss Universe, care a fost co-deținută de Donald Trump între 1996 și 2002, este difuzat în 165 de țări și se desfășoară de 71 de ani.

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite