Stiri despre miami

  337 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Româniii predau handbal americanilor la Miami!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Româniii predau handbal americanilor la Miami!

  Medaliat cu bronz la Campionatul Mondial în 1990, Cristian Zaharia îi învaţă acum ABC-ul handbalului pe americani. Fost antrenor al naţionalei SUA, el şi-a înfiinţat şi propria echipă, Miami Sharks.

 • Nisa, răspunsul francez pentru Miami
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nisa, răspunsul francez pentru Miami

  Dacă pe vremuri a fost echivalentul european pentru luxul din Atlantic City, astăzi Nisa a devenit un fel de Miami al coastei mediteraneene: butic-hotelurile sale sunt foarte cochete, scena restaurantelor şi a cafenelelor a renăscut, iar viaţa de noapte din centrul istoric atrage ca un magnet.

 • Hegemonia gemenilor Bryan este ameninţată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hegemonia gemenilor Bryan este ameninţată

  Cehul Lukas Dlouhy şi indianul Laender Paes au câştigat turneul Masters de la Miami şi s-au înscris într-o cursă de urmărire a gemenilor Bob şi Mike Bryan în lupta pentru titlu de cea mai bună pereche de dublu din lume.

 • Clijsters a câştigat turneul de la Miami!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clijsters a câştigat turneul de la Miami!

  Belgianca Kim Clijsters a câştigat finala turneului WTA de Masters de tenis de la Miami, după ce a învins-o categoric pe jucătoarea americană Venus Williams în două seturi, scor 6-2, 6-1.

 • Roddick l-a învins pe Nadal la Miami
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Roddick l-a învins pe Nadal la Miami

  Jucătorul de tenis american Andy Roddick l-a eliminat pe spaniolul Rafael Nadal în semifinalele turneului de Master series de la Miami.

 • Nadal, chinuit de Nalbandian la Miami
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nadal, chinuit de Nalbandian la Miami

  Spaniolul Rafael Nadal, al patrulea favorit al Masters-ului de la Miami, s-a calificat în optimile de finală pentru a patra oara la rând. Fostul lider mondial a avut însă mult de furcă cu argentinianul David Nalbandian, acesta "furându-i" un set.

 • Dulgheru, învinsă la Miami
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dulgheru, învinsă la Miami

  Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru (foto) a părăsit turneul de la Miami după ce a fost învinsă în turul al doilea de către Viktoria Azarenka (Belarus), a patra favorită a întrecerii.

 • Venus nu i-a dat nicio şansă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Venus nu i-a dat nicio şansă

  Târgovişteanca Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul doi al Open-ului de la Miami, turneu dotat cu premii în valoare totală de 4,5 milioane de dolari.

 • O aşteaptă pe Venus!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O aşteaptă pe Venus!

  Târgovişteanca Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund al turneului Masters de la Miami şi o va întâlni în faza următoare pe Venus Williams

 • Novak Djokovic a jucat tenis cu Mel B! - VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Novak Djokovic a jucat tenis cu Mel B! - VIDEO

  Aproape că nu există turneu de tenis în care să nu se organizeze evenimente conexe cu participarea vedetelor din circuitul mondial. Nici competiţia de la Miami nu putea face excepţie.

 • Elena Cârstea răsuflă uşurată: „Nu mai am nevoie de operaţie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elena Cârstea răsuflă uşurată: „Nu mai am nevoie de operaţie“

  Artista Elena Cârstea a fost zilele trecute la un control decisiv pentru sănătatea ei, la o clinică privată din Miami. După ce a înfruntat mai multe probleme de sănătate şi complicaţii, Elena Cârstea a primit ieri o veste bună: nu mai are nevoie de o nouă operaţie pe creier.