Momentul în care un avion cu 126 de pasageri la bord s-a prăbuşit şi a luat foc pe aeroportul din Miami VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură video YouTube
Foto: Captură video YouTube

Un avion care transporta 126 de pasageri a luat foc, marţi, pe aeroportul din Miami, din cauza unei defecţiuni la trenul de aterizare. Avionul a rămas fără partea din faţă înainte de a se opri pe iarbă. Persoanele care se aflau la bord au reuşit să se evacueze şi au supravieţuit, relatează The Independent şi CBS Miami.

Întâmplarea a avut loc când zborul Red Air a sosit, marţi, din Republica Dominicană, a afirmat purtătorul de cuvânt al departamentului de aviaţie Miami, Greg Chin, potrivit The Independent. La aterizare, avionul a derapat de pe pistă, a rupt un turn de comunicaţii şi s-a oprit pe iarbă. În urma impactului, partea din faţă a avionului s-a făcut bucăţi, iar aripa stângă a fost cuprinsă de flăcări. 

Trei persoane au suferit răni uşoare şi au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce pasagerii rămaşi au fost transportaţi cu autobuzul de la locul accidentului până la terminal. 

„Am crezut că o să mor, de fapt. Era un bătrân lângă mine şi îl îmbrăţişam. A fost oribil. Ne ciocneam dintr-o parte în alta şi toate ferestrele parcă se spargeau şi apoi totul e bine. Oamenii au început să fugă, iar eu parcă am sărit şi am început să fug”, a afirmat Paola Garcia pentru CBS Miami.  

Oficialii aeroportului au transmis într-un mesaj publicat pe Twitter că defecţiunea trenului de aterizare din partea din faţă a aeronavei pare să fie cauza incendiului.  

Consiliul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor a informat că o echipă va cerceta accidentul. 

Unele zboruri au fost întârziate din pricina incendiului, au comunicat oficialii aeroportului. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite