Simona Halep, ajutor nesperat de la Darren Cahill, înaintea debutului la Miami. Prima imagine de la reunire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a plecat la Miami fără antrenor, însă în SUA a primit un ajutor nesperat. Darren Cahill, australianul cu care a câștigat primul ei titlu de Grand Slam, Roland Garros 2018, a venit la ultima ședință de pregătire a româncei, pentru a-i ridica moralul.

Deocamdată, nu se pune problema ca Darren Cahill și Simona Halep să lucreze oficial, antrenorul fiind angajat de italianul Jannick Sinner. Însă românca are nevoie înainte de debutul de la Miami, în meciul de diseară cu Paula Badosa, de sprijinul persoanelor dragi, iar chimia dintre cei doi este bine-cunoscută.

Simona Halep va juca primul meci după 568 de zile de pauză, iar la ultimul antrenament înaintea disputei din turul 1 a fost supervizată de Darren Cahill, cel mai important tehnician din cariera sportivei noastre. Cum elevul său, Jannick Sinner va intra la Miami direct în turul 2, australianul a avut timp să vină la ultimul antrenament al Simonei din Florida, pentru a vedea schimbul de mingi al româncei cu sparring-partnerul portughez Joao Monteiro.

Darren Cahill și Simona Halep, din nou împreună la Miami. Foto X/ Romanian Tennis
Darren Cahill și Simona Halep, din nou împreună la Miami. Foto X/ Romanian Tennis

Simona Halep și Darren Cahill au colaborat în două rânduri, între 2015 și 2018 și în perioada 2020-2021. În urmă cu doar câteva zile, Simona Halep a recunoscut că Darren Cahill o ajută foarte mult, însă nu a oferit detalii concrete cu privire la o potențială nouă colaborare între ei. „Nu am antrenor. Au fost discuţii, Darren mă ajută foarte mult. Este un om special, m-a făcut să fiu mai sociabilă. Acum încearcă să mă ajute să îmi aleg oamenii potriviţi”.

Simona Halep o va întâlni în această seară (după ora 22.00) pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami. Românca a câștigat clar primele două dispute directe cu iberica. Primul a fost în turul al doilea la Madrid și s-a terminat 6-3, 6-1, iar apoi la Wimbledon, în optimi, a fost 6-1, 6-2. Paula Badosa este pe locul 73 în clasamentul WTA și s-a retras de la Indian Wells din cauza problemelor medicale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite