Shakira caută bonă pentru cei doi copii. Care este cerința celebrei cântărețe

0
Publicat:

După despărțirea controversată de Gerard Pique, Shakira a decis să lase în urmă trecutul său din Barcelona și să se stabilească în Miami, alături de copiii ei. Astfel, celebra cântăreață caută o bonă care să aibă grijă de cei doi copii, relatează Marca.

Shakira
Shakira caută bonă. Foto: Instagram (Arhivă)

De asemenea, artista a anunțat recent pe Instagram că a revenit în Barcelona, unde a locuit mai bine de 10 ani, pentru a fi prezentă la Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. 

Se pare că Shakira are nevoie de o bonă care să aibă grijă de cei doi copii pe care îi are cu fotbalistul Gerard Pique, Milan, în vârstă de 10 ani, și Sasha, de 8 ani. În plus, ea ar urma să ofere un salariu de circa 2.350 de dolari pe lună, la care se adaugă cheltuielile de călătorie. 

Suma pe care o oferă Shakira este dublă față de cât câștigă în mod normal bonele cu normă întreagă în Miami, adică circa 1.070 de dolari pe lună. Ca și cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, bona va locui în luxoasa vilă a cântăreței, care are 6 dormitoare, 7 băi, o sală de fitness, sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și ieșire la ocean. 

Pe lângă faptul că își dorește ca bona să aibă experiență în îngrijirea celor mici, Shakira are o condiție: dădaca nu trebuie să aibă contact cu presa. Acest lucru ar fi stabilit printr-un contract de confidențialitate. 

Conform cotidianului spaniol La Vanguardia, cântăreața caută o dădacă de șase luni, însă nu se știe dacă a găsit deja persoana ideală. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite