Povestea omului care stă în croazieră de 23 de ani: „Mi-am pierdut picioarele de uscat“

0
Publicat:

Un cubanez care navighează de un sfert de veac are probleme de sănătate din cauza faptului că s-a rupt de pământ, conform ladbible.com.

Mario Salcedo FOTO ladbible.com
Mario Salcedo FOTO ladbible.com

Cubanezul Mario Salcedo și-a petrecut ultimii 23 de ani navigând pe mare, după ce a renunțat la slujba de director financiar internațional la o corporație multinațională din SUA. La sfârșitul anilor '90, a decis să se îmbarce într-o croazieră, deoarece se săturase de călătoriile cu avionul.

Bărbatul locuia în camere de hotel de mai mult timp decât locuia în casa sa din Miami, așa că, la vârsta de 47 de ani, și-a dat demisia și a pornit în călătoria vieții sale. În următorii ani, s-a îmbarcat în peste 100 de croaziere consecutive înainte de a se îndrăgosti de o navă specială - „Voyager of the Seas“ a companiei Royal Caribbean.

Angajații navei de croazieră i-au pus porecla „Super Mario“. Cum are acces gratuit la internet, el își conduce afacerea de la distanță, între o baie în piscină și un apus de soare.

Din fericire, are acces gratuit la internet, datorită faptului că a urcat în ierarhia de fidelitate a Royal Caribbean și își poate conduce de la distanță afacerea de gestionare a investițiilor, satisfăcându-și în același timp pofta de croazieră. Cu toate acestea, Mario are încă un apartament în Miami, dar acum îl numește „hotelul“ său.

Deși unii ar crede că viața lui a fost o permanentă vacanță, el s-a ales cu probleme de sănătate. Toți anii petrecuți pe mare i-au afectat organismul. Deși rezistă ca un campion la răul de mare, nu se mai simte atât de bine pe uscat.

Mario este literalmente ca un pește în afara apei atunci când se află la suprafața Pământului.

Discutând despre acest efect secundar fizic bizar, omul-pește a declarat pentru Condé Nast Traveller: „Mi-am pierdut picioarele de uscat, așa că atunci când mă balansez atât de mult nu pot merge în linie dreaptă“.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite