Detaliul remarcat după victoria lui Halep de la TAS: o singură jucătoare din circuitul WTA a felicitat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va reveni în circuitul WTA la turneul de la Miami (19-31 martie), după victoria de la TAS. Toată lumea așteaptă să vadă cum va fi primită jucătoarea noastră la primul meci oficial din august 2022. Dacă fanii sigur îi vor fi alături, celelalte colege din circuitul WTA probabil se vor ține departe de ea.

Simona Halep va avea viață grea la revenirea în tenis. Foto EPA EFE
Simona Halep va avea viață grea la revenirea în tenis. Foto EPA EFE

Românca a plecat în această dimineață în SUA, alături de partenerul ei de antrenament, Joao Monteiro, și de un fizioterapeut. Jurnaliștii de la Sky Sports au marcat evenimentul printr-un material în care scriu despre un detaliu: jucătoarele din circuit nu au felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire, cu excepția franțuzoaicei Alizé Cornet. În acest context, publicația britanică se întreabă cum va fi primită românca la meciul de revenire.

"Cineva pe care vom vedea cu siguranță la Miami este fosta lideră mondială și câștigătoare de Grand Slam, Simona Halep, care a primit un wild card, după ce TAS i-a redus suspendarea de 4 ani pentru dopaj, după apel, la 9 luni. Decizia a fost bazată pe faptul că Simona nu a luat intenționat substanța interzisă Roxadustat.

Multe postări, puține reacții din lumea tenisului

Decizia înseamnă că Halep poate reveni pe teren, după ce nu a mai jucat un meci oficial din 2022, de la US Open, după ce a picat testul anti-doping. Va fi interesant de văzut cu românca de 32 de ani va face față turneului și cum vor reacționa colegele de circuit la revenirea ei. Lipsa vocilor de felicitare din partea jucătoarelor de pe rețelele de socializare în urma victoriei de la apel este evidentă", au notat jurnaliștii de la Sky Sports.

Simona a avut mai multe postări pe Instagram în care a anunțat ori că i-a fost redusă suspendarea, ori că va putea reveni pe teren, ori că va juca la Miami. A fost felicitată de câteva nume din lumea tenisului, dar nu de jucătoarele aflate în activitate. Chris Evert, Darren Cahill, Patrick Mouratoglou sau Agnieszka Radwanska au fost cei care i-au trimis mesaje sau emoticoane lui Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite