Iubitul Arynei Sabalenka a murit la vârsta de 42 de ani, în timp ce se afla la Miami pentru a o susține. Era sportiv profesionist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitul Arynei Sabalenka a murit la vârsta de 42 de ani în timp ce se afla la Miami pentru a o susține, anunță Daily Mail.

Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka Sursa Instagram
Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka Sursa Instagram

Iubitul dublei campioane de la Australian Open, Aryna Sabalenka, fostul jucător de hochei pe gheață Konstantin Kolstsov, a murit la vârsta de 42 de ani. 

Koltsov a jucat pentru echipa națională a Belarusului la Jocurile Olimpice de iarnă din 2002 și 2010 și a evoluat la Pittsburgh Penguins din NHL, între 2002 și 2006.

Aryna Sabalenka se află în Miami, pregătindu-se pentru următorul Miami Open, unde jucătoarea de 25 de ani este cap de serie.

Moartea fostului sportiv profesionist a fost confirmată pe site-ul de mesagerie socială Telegram, prin intermediul contului fostului său club Salavat Yulaev Ufa. „Cu profundă tristețe vă informăm că antrenorul lui Salavat Yulaev, Konstantin Koltsov, a decedat“, a transmis clubul în comunicatul său.

„A fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani. Konstantin Evgenievici s-a înscris pentru totdeauna în istoria clubului nostru. Koltsov a câștigat Campionatul Rusiei și Cupa Gagarin ca parte a lui Salavat Yulaev și a făcut o treabă excelentă în staff-ul de antrenori al echipei. Fie ca amintirea lui să ardă strălucitor“.

În urmă cu cinci ani, jucătoarea și-a pierdut tatăl, Serghei, la vârsta de 43 de ani. Și tatăl Sabalenkăi jucase hochei pe gheață la nivel profesionist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite