Avion prăbuşit pe un pod din Miami. Cinci persoane au fost rănite şi una a murit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Captură Video
Foto Captură Video

Un avion de dimesniuni mici s-a prăbuşit sâmbătă seară pe un pod din apropierea parcului Haulover din Miami, luând foc după ciocnirea cu o maşină. O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, printre care şi doi copii.

Un Cessna 172 cu un singur motor a aterizat forţat pe Haulover Inlet Bridge, sâmbătă, în jurul orei 13:00, a anunţat Administraţia Federală a Aviaţiei din SUA. Avionul decolase de pe aeroportul internaţional Hollywood-Fort Lauderdale, cu trei persoane la bord şi se îndrepta spre aeroportul internaţional Key West.

Poliţia din Miami a precizat că o femeie cu doi copii se aflau într-o maşină în momentul aterizării de urgenţă a avionului.  După o coliziune frontală cu maşina, avionul s-a răsturnat şi a fost cuprins de flăcări. Un alt vehicul a fost blocat în accident.

Alvaro Zabaleta, purtător de cuvânt al poliţiei, a declarat că e un miracol că femeia şi copiii nu au suferit răni grave în urma accidentului. Pentru măsuri de precauţie aceştia au fost duşi la spital. 

În momentul sosirii pompierilor, doi dintre cei trei pasageri aflaţi la bordul avionului se aflau deja în afara aeronavei. După stingerea incendiului a fost descoperit în aeronavă şi un om decedat.

O persoană a fost dusă cu elicopterul la Ryder Trauma Center, iar o altă persoană a fost dusă la Spitalul Aventura. Nu se cunosc detalii despre starea sănătăţii lor, scrie Spotmedia.

Potrivit registrului de avioane al Administraţiei Federale a Aviaţiei şi site-ului global de urmărire a zborurilor FlightRadar24, aeronava aparţine unor piloţi locali, Adam Cartwright din Homestead şi William Shaw din Miami.

Shaw a confirmat pentru Miami Herald că avionul său s-a prăbuşit sâmbătă după-amiază. A precizat că nici el, nici Cartwright, nu se aflau în acesta. Deocamdată nu sunt cunoscute detalii despre pilot.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite