Ghinion pentru Simona Halep la tragerea la sorți de la Miami. Va debuta împotriva fostului număr 2 WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep și-a aflat adversara la primul turneu la care joacă românca după o pauză de 18 luni, cauzată de suspendarea pentru dopaj. Halep se va duela cu Paula Badosa în runda inaugurală. Meciul va avea loc pe data de 19 sau 20 martie, la o oră ce urmează a fi anunțată de organizatori.

Simona Halep va debuta în curând la Miami Open. Foto EPA EFE
Simona Halep va debuta în curând la Miami Open. Foto EPA EFE

Sportiva noastră va juca primul său meci după mai bine de un an și jumătate de pauză împotriva Paulei Badosa, clasată acum pe locul 73 WTA, dar care a ajuns în carieră și pe locul secund în ierarhia mondială. Iberica joacă, de asemenea, după ce a primit un wild-card la turnul de la Miami. Dacă va reuși să treacă de iberică, românca se va duela în turul 2 cu Aryna Sabalenka, actuala jucătoare de pe locul 2 WTA.

La fel ca Simona Halep, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian vor începe și ele competiția din turul 1. Ana se va duela cu Katerina Siniakova, în timp ce Jaqueline o va întâlni pe Diane Parry. Sorana Cîrstea e cap de serie și va avea un prim tur liber. În runda a 2-a, românca se va confrunta cu învingătoarea partidei dintre și Sloane Stephens și Angelique Kerber.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite