Stiri despre colesterol

  352 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cinci alimente bogate în grăsimi, sănătoase pentru organism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci alimente bogate în grăsimi, sănătoase pentru organism

  Atunci când vrem să slăbim ne gândim de cele mai multe ori că trebuie să evităm orice fel de grăsime. Adevărul este că organismul uman, chiar dacă este supus unei diete, are nevoie de anumite grăsimi pentru a funcţiona în parametrii corecţi.

 • Bolile care se citesc pe piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bolile care se citesc pe piele

  Aspectul anumitor părţi ale corpului sunt indicii preţioase privind starea ta de sănătate. Iar specialiştii susţin că poţi depista din timp unele afecţiuni dacă, din când în când, acorzi câteva minute pentru a-ţi studia cu atenţie corpul.

 • Anumiţi acizi graşi oferă protecţie contra diabetului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anumiţi acizi graşi oferă protecţie contra diabetului

  Cercetătorii americani au identificat o nouă categorie de acizi graşi produşi de corpul uman care au efecte protectoare contra diabetului, iar această descoperire ar putea duce la obţinerea unor noi tratamente.

 • Factori care îţi îmbolnăvesc inima
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factori care îţi îmbolnăvesc inima

  Bolile de inimă ocupă primul loc în lume în ceea ce priveşte mortalitatea. Fiecare boală de inimă are propriul set de factori de risc. De aceea, este important să controlăm factorii comuni care ne pot îmbolnăvi.

 • 9 ingrediente din sandvici sănătoase sau foarte dăunătoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  9 ingrediente din sandvici sănătoase sau foarte dăunătoare

  Întrebaţi care este masa lor preferată, mulţi oameni vor spune: „un sandvici bun“. Există însă unele ingrediente care îl pot face cu adevărat bun şi unele care îl pot transforma într-o „bombă“ de calorii şi substanţe nesănătoase.

 • Cinci motive
pentru a consuma zilnic morcovi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci motive pentru a consuma zilnic morcovi

  Morcovii fac parte din categoria alimentelor care au un conţinut nutritiv complex şi care asigură organismului nostru numeroase vitamine şi minerale.

 • Pepenele galben, deliciul care nu îngraşă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pepenele galben, deliciul care nu îngraşă

  Parfumat, răcoritor şi cu o savoare aparte, este în topul celor mai iubite fructe din lume. Puţini ştiu însă că are o mulţime de indicaţii terapeutice şi că nici nu are multe calorii.

 • Super-alimentele care te scapă de calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Super-alimentele care te scapă de calorii

  Ţii diete, verifici cântarul în fiecare zi şi totuşi nu reuşeşti să ajungi la kilogramele dorite? Poate ar fi timpul să incluzi în alimentaţie alimente care ard caloriile. Iată care sunt acestea!

 • Avertisment cardiacilor! Căldura acutizează problemele cardiovasculare!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avertisment cardiacilor! Căldura acutizează problemele cardiovasculare!

  Vara aceasta a început în forţa cu temperaturi caniculare, umidate crescuta care pot afecta şi da o senzaţie de discomfort şi pentru un organism sănătos. Cei mai afectaţi de căldură sunt bebeluşii, copii mici, bătrânii şi persoanele cu afecţiuni cronice cum sunt şi cele cardiovasculare.

 • 6 motive pentru care ar trebui să începi să bei lapte de soia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 motive pentru care ar trebui să începi să bei lapte de soia

  Deşi nu sună apetisant la prima citire, laptele de soia are multe şanse să te cucerească. Are un gust dulceag, plăcut, o consistenţă care-l aseamănă cu laptele animal şi mult mai multe beneficii pentru sănătate decât ţi-ai putea imagina.

 • Ce spune pielea despre sănătatea ta. Semnele care dezvăluie boli grave
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune pielea despre sănătatea ta. Semnele care dezvăluie boli grave

  Dacă ai o aluniţă cu o formă neregulată sau vreo altă pată ciudată, cel mai probabil vei dori să te adresezi medicului dermatolog pentru a afla explicaţii. Dar nu numai aluniţele ar trebuie să te pună în gardă. Pielea oferă mult mai multe indicii despre starea noastră de sănătate.

 • De ce e bine să consumi fistic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e bine să consumi fistic

  Originar din Orientul Mijlociu, fisticul este un fruct apreciat datorită beneficiilor pe care le are asupra organismului. Iată de ce este bine să-l incluzi în dietă:

 • Hipotiroidia, o afecţiune ce-ţi schimbă viaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hipotiroidia, o afecţiune ce-ţi schimbă viaţa

  Te simţi din ce în ce mai obosită, şi oricât de mult te-ai odihni, niciodată nu este suficient. În acest caz, este bine să mergi la medicul specialist, deoarece este posibil să suferi de hipotiroidism.

 • Castravetele şi beneficiile lui uimitoare pentru sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Castravetele şi beneficiile lui uimitoare pentru sănătate

  Castraveţii nu au primit atenţia cuvenită până acum, mai ales în comparaţie cu beneficiile asupra sănătăţii ale altor legume. Însă această legumă oferă o combinaţie unică de nutrienţi ce ne ajută să ne menţinem hidrataţi, să scăpăm de toxine şi, de ce nu, să ne împrospăteze tenul, mai ales pielea sensibilă de sub ochi.

 • Seminţe care-ţi protejează inima
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seminţe care-ţi protejează inima

  Banalele seminţe de floarea-soarelui sau cele de dovleac au în compoziţie substanţe cu efect benefic asupra inimii şi vaselor de sânge. Află în ce fel!

 • Alimente bune pentru sănătatea inimii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente bune pentru sănătatea inimii

  Colesterolul mare este o problemă a societăţii moderne care nu discriminează. Fie slab, fie gras, fie moderat ca greutate, colesterolul „rău“ ţine de o dietă greşită şi poate conduce la probleme de inimă, la diabet şi la tensiune mare. Însă, există alimente care ajută la scăderea colesterolului, fiind benefice pentru sănătatea inimii.

 • Cele mai importante beneficii ale rodiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai importante beneficii ale rodiei

  Deliciosul fruct roşu este o sursă inepuizabilă de antioxiodanţi, fiind una dintre cele mai bune „arme“naturale pe care le poţi avea în lupta pentru combaterea cancerului. Şi nu este motiv pentru care trebuie să mănânci rodie!

 • VIDEO Câte ouă e bine să mănânci?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Câte ouă e bine să mănânci?

  Ouăle se numără printre alimentele cele mai hrănitoare de pe planetă. Cu toate acestea, au căpătat reputaţie proastă, pentru că gălbenuşul e bogat în colesterol. Deci, câte ouă e bine să mănânci zilnic?

 • Cei mai aprigi duşmani ai inimii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cei mai aprigi duşmani ai inimii

  Factorii care duc la declanşarea bolilor de inimă sunt multipli. Unii, precum moştenirea genetică sau vârsta, nu pot fi modificaţi, dar alţii pot fi preveniţi. Iată care sunt aceştia!

 • Cele mai bune sfaturi pentru o inimă sănătoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune sfaturi pentru o inimă sănătoasă

  Deşi există factori de risc pentru sănătatea inimii asupra cărora nu avem niciun control, cum ar fi genetica, există anumite lucruri pe care putem să le facem. O inimă sănătoasă se menţine aşa cu ajutorul unei diete sănătoase, prin exerciţii fizice, prin renunţarea la fumat şi menţinerea unei greutăţi corporale sănătoase.

 • Cum să scazi colesterolul fără pastile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să scazi colesterolul fără pastile

  Medicamentele anticolesterol sunt eficace, dar au şi efecte secundare nu tocmai plăcute. Specialiştii spun că o alimentaţie adecvată şi câteva remedii naturale pot duce la scăderea nivelului de colesterol, fără să mai fii nevoită să recurgi la pastile.

Modifică Setările