Stiri despre beneficii

  877 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Puterea tămăduitoare a salcâmului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puterea tămăduitoare a salcâmului

  Florile de salcâm sunt adevărate ,,medicamente" pentru bolnavii cu stări de anxietate. Iată ce alte boli mai poţi trata cu ajutorul remediilor din salcâm!

 • Secretul unei digestii uşoare: salatele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretul unei digestii uşoare: salatele

  Multe dintre problemele digestive precum crampele şi constipaţia ar putea fi prevenite dacă am include salatele mai des în meniul nostru. Iată câteva motive ca să te convingi de acest lucru!

 • Mâncăm prea puţin peşte, arată studiile!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mâncăm prea puţin peşte, arată studiile!

  Românii, deşi mari consumatori de carne, nu prea mănâncă peşte, arată un raport al Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO).

 • Tratamente naturiste cu rostopască
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste cu rostopască

  Cunoscută şi sub numele de „iarbă de negi", planta cu mici flori galbene ajută la vindecarea multor afecţiuni. Care? Le vei descoperi imediat! Puterile vindecătoare ale plantei sunt cunoscute încă din antichitate.

 • Beneficiile Acordului de Liber Schimb cu UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile Acordului de Liber Schimb cu UE

  Mărfuri mai diverse şi mai ieftine, mai mulţi investitori străini şi, respectiv, mai multe locuri de muncă şi salarii mai mari. Sunt doar câteva dintre avantajele documentului negociat cu Bruxelles

 • Cafeaua nu este nocivă! Dimpotrivă, prelungeşte viaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cafeaua nu este nocivă! Dimpotrivă, prelungeşte viaţa

  Marii amatori de cafea nu au niciun motiv să se teamă pentru sănătatea lor. Cel mai mare studiu realizat până acum despre beneficiile cafelei asupra sănătăţii arată că băutura ne ajută să trăim mai mult.

 • Cura cu ulei de măsline te menţine sănătoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cura cu ulei de măsline te menţine sănătoasă

  Ştiai că, în afara faptului că te ajută să faci cele mai delicioase salate în această primăvară, uleiul de măsline este şi un aliat de nădejde al sănătăţii tale?

 • CAMPANIE Sarea, un drog cu beneficii pentru sănătate! Tu ştii să o valorifici?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CAMPANIE Sarea, un drog cu beneficii pentru sănătate! Tu ştii să o valorifici?

  „Te iubesc precum iubesc sarea-n bucate", îi spunea, în poveste, fata cea mică împăratului. Pe bună dreptate! Căci sarea nu doar că dă gust mâncării, ci face adevărate minuni pentru starea noastră de bine. Dacă am fi în imposibilitate să o procurăm o vreme, am realiza cât de valoroasă este pentru sănătate.

 • Beneficiile consumului de morcovi asupra sănătăţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile consumului de morcovi asupra sănătăţii

  Nu mai este demult un secret că morcovii sunt esenţiali pentru o vedere bună şi o piele frumoasă. Însă, numeroase studii arată că ei au numeroase alte calităţi terapeutice. În cele ce urmează, află ce alte beneficii au morcovii, atât pentru uzul intern, cât şi pentru cel extern.

 • Cura cu polen te scapă de astenie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cura cu polen te scapă de astenie

  Dintre toate produsele stupului, polenul este unul dintre cele mai hrănitoare şi mai energizante. Nervozitatea, insomniile, oboseala şi problemele digestive sunt doar câteva dintre neplăcerile pe care le poţi trata cu polen. Însă beneficiile nu se opresc aici!

 • 9 beneficii ale sexului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  9 beneficii ale sexului

  Efectele benefice ale sexului depăşesc graniţa dormitorului, îmbunătăţind starea sănătăţii fizice şi psihice. La această concluzie au ajuns cercetătorii americani, confirmând ştiinţific glumele şi miturile care circulau de multă vreme.

 • Seminar: care sunt beneficiile reţelei EURES România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seminar: care sunt beneficiile reţelei EURES România

  Joi, de la ora 10.00, la sala de conferinţe a hotelului Select din municipiu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea organizează un seminar de informare asupra oportunităţilor de ocupare oferite de reţeaua EURES România.

 • (P) Nu vrei sa te ingrasi de Paste? Afla aici cum poti slabi 7 kg in 5 zile!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  (P) Nu vrei sa te ingrasi de Paste? Afla aici cum poti slabi 7 kg in 5 zile!

  Mulţi dintre noi nici nu concepem să ne începem lucrul, înainte de a ne bea cafeaua cea de toate zilele. Cu toţii cunoaştem câte beneficii are cafeaua pentru organism, dar, în străinătate, a ajuns să fie folosită chiar şi pentru slăbit. De ceva timp, a intrat şi pe piaţa din România.