Stiri despre ancom

  245 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Utilizatorii pot testa viteza internetului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Utilizatorii pot testa viteza internetului

  Furnizorii de servicii de internet cu peste o mie de utilizatori vor trebui să publice pe site-ul companiei programe pentru măsurarea vitezei de internet, până la 1 aprilie 2011, potrivit unui proiect de decizie al Autorităţii de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

 • Selecţie pentru acordarea licenţelor de cablu digital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Selecţie pentru acordarea licenţelor de cablu digital

  Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) va acorda, prin proceduri de selecţie comparative distincte, două licenţe (multiplexe) care vor permite furnizarea de servicii de televiziune digitală, potrivit proiectului de decizie al instituţiei, publicat pe site-ul ANCOM.

 • Oficialii ANCOM, numiţi prin decret prezidenţial
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oficialii ANCOM, numiţi prin decret prezidenţial

  După un an de amânări, ordonanţa de urgenţă privind înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a fost aprobată de Senat.

 • 3,3% din români nu au acces la telefonia fixă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3,3% din români nu au acces la telefonia fixă

  Peste 3% din populaţia României nu are acces la linii de telefonie fixă, în timp ce două localităţi nu beneficiază de acoperire pentru telefonia mobilă, potrivit unui studiu al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Modifică Setările