Vremea noilor patrioți naționali

0
0
Publicat:

De mai mulți ani încoace, 1 decembrie Ziua Națională a României pare că a devenit marea unire a patrihoților politici, prilej de a se bate strident, în fața camerelor de filmat care le propagă orice rahat rostesc și scot pe gură!

Cu vibrant patriotism, cu mare mândrie națională și tradițională în piepturile lor de alamă, pentru a arăta lumii, în special românilor cu drept de vot cât de mari iubitori și grijitori de țară sunt aceștia, pe eforturile, faptele, sacrificiile și oasele adevăraților români patrioți din trecut care au făcut România Mare!

De peste trei decenii încoace, de la marea revoluție din decembrie, care nu s-a elucidat încă dacă a fost loviluție de stat și în care marii eroi-acuzați de fațadă pentru morții din decembrie 1989, cu bătrânul Ilici în frunte, generațiile de patrihoți politici de carton, de conjunctură, de fațadă, s-au succedat cu pompă la putere!

Și-au etalat public an de an, patriotismul de Ziua Națională a României, cu cărămida în piept și discursurile lacrimogene, la paradele militare de la Arcul de Triumf și Alba Iulia, dar mai ales în studiourile și televiziunile de știri, dovedind lumii întregi că românii verzi în veci nu pier!

Nici steaua roșie și nici bulzul dacic n-au murit!

Mai mult, în transformările emanațiilor revoluționare cu sorginte estică, din lumina roșie de la Răsărit,  au adus în ultimul deceniu de politică tradițională românească noi patrihoți naționale, care încearcă să convingă tot mai mult românii că nici dacii verzi nu au murit vreodată și că bulzul și coliva dacice sunt mai la modă ca niciodată!

Pare clar ca steaua roșie de la Răsărit care le-a dat viață, că acum, a cam venit vremea patrihoților de aur și tinichea, a tinerilor naționaliști care bat neostenit țara în lung și lat, semănând și sădind cu mândrie națională nu doar patriotism electoral, ci mai ales speranțe suveraniste, cu râuri de lapte și miere, un trai bun și viață fericită tuturor naivilor trăitori în spațiul României Mari, dar și a celor plecați cu traista în băț în hulitul Occident!

Fericiți cei săraci cu duhul!

Dă-i Doamne tot mai mulți români care cred că orice zboară se mănâncăăă!!!

Țara ne vrea patrioți, dar numa puțini sunt patrihoții de serviciu, de partid și de stat, conform celebrei ziceri populare ”La toți ni-i greu, dar nu la toți la fel!”

Mulți sunt chemați la urne, însă doar puțini sunt aleșii neamuluiii!!!

A trecut vremea revoluționarilor/patrioți de sfârșit și început de veac, acum este timpul noilor lupi dacici cu stea în frunte, cu crucea și sabia lor de aur, care luptă neobosiți din Parlament, prin toate cătunele și orașele țării, peste mări și țări, oriunde a ajuns picior de dac verde, pentru dreptatea, prosperitatea și suveranitatea poporului român!

O nouă clasă politică, cu sete de putere și sânge în instalația de gaz rusesc, vrea să fie confirmată la urne, în 2024!

Luați aminte și închinați-vă la steaua de la Răsărit, cum ar îndemna credincioșii un înalt prelat urcat pe cisternă să binecuvânteze poporul român!

Dacă la alegerile de acum patru ani, accidentul istoric ne-a arătat că mai avem tot mai mult aur nou românesc, nu doar cel la păstrare de la Moscova, și bulz dacic, sfințit și binecuvântat de înalți prelați cu cruce și stea în frunte, acum dacii verzi și liberi să facă ce vor, își doresc cu ardoare legitimarea la vot, care să-i urce necondiționat pe scara puterii politice în fruntea unei noi Românii Mari și suveraniste!

Lupul daci n-a murit, doar mai mult s-a înroșit!

Forța d(r)acilor verzi și liberi de la Răsărit se manifestă tot mai zgomotos peste tot în România: în Parlament, în stradă, în diverse zone și regiuni cu potențial fierbinte, patriotism, suveranism, talibanism religios...

Detașamente, drepți!

Țara ne vrea patrioți cu stea în frunte!

Patrihoții de serviciu cu stea în frunte spun românilor că-i vremea lor, uitând că vremurile ca și vremea sunt schimbătoare, înșelătoare și trecătoare!

Ce urmează după 1 decembrie, Ziua Națională a României când românii își aduc aminte că sunt patrioți verzi?

Pentru marii patrioți politici a început marea lună a cadourilor, vacanța de până la anul după Sf. Ioan, o mare relaxare fără griji materiale și spirituale, cu atenții, prime și odihnă prelungită după marea muncă de peste an, prestată neprecupețit în slujba poporului român!

Știți cât de mult i-a obosit circul din Parlament?

Știți cum circulă acum cadourile scumpe, șampaniile, panetoanele, ciocolatele fine, coșurile pline cu atenții și respect pe la toate instituțiile statului, pe la partide și la oamenii înalți?

Trăiască și înflorească!

Dar ce urmează pentru marea majoritate a românilor chemați să voteze anul viitor pentru suveranitate și prosperitate?

Urmează ce-o da Dumnezeu!

Ca de obicei, iarna a început cu marea sărbătoare națională și cu lanțul sărbătorilor religioase, prelungind vacanța bugetarilor cu zilele libere dela stat!

Acum, în luna cadourilor, toți românii simplii fac și refac listele tradiționale de dorințe și cumpărături!

Și tot în spiritul sărbătorilor de iarnă și al bunelor tradiții și obiceiuri românești din ultimii ani, îndemnați de cumpătare și mai ales de neajunsuri, mulți români taie porcul de pe lista lor.

Și bine fac, că tot n-au încotro!

Carnea de porc dăunează rău vieții și sănătății!

E clar, nici șoriciul nu e bun decât la politicienii cu obrazul gros!

Hai! Trăiască România Mare și tare!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite