Fauna de club. Prinţesele şi vânătorii de silicoane

0
0

O prietenă bună a decis că poate ar fi bine să mă ducă şi pe mine în Fratelli aşa că a decis să se mărite şi să organizeze petrecerea burlăciţelor în celebrul club. Cum nu am mai ieşit de ceva vreme prin cluburi, fiind la vârsta aia la care dacă pierd o noapte, a două zi mă simt complet inutilă şi nefermecător de tălâmbă, indiferent cât de mult supradyn sau iaurt consum, am stat să urmăresc fascinată ce mai e nou în lumea bună a Bucureştiului.

Când zic bună mă refer la genul ăla de bună în care s-ar încadra perfect fiul domnului Ioan Rus şi mirifica sa viitoare noră (în caz că nu ştiţi cine sau cum arată fata, search repede pe Google).

Am ajuns pe la ora unu noaptea, ca nişte persoane speciale ce ne credem, pline de speranţe că vom avea o noapte fantastică. Totul era alimentat de milioanele de poveşti despre cât de mişto sunt cluburile din Bucureşti, încât au ajuns străinii să vină la noi doar ca să iasă în cluburi şi să vadă fete cum nu au mai văzut vreodată în viaţa lor. Dar ce să vezi!?! Nimeni, dar absolut nimeni nu se distra, nimeni nu dansa, străini pe nicăieri, atmosferă pleoştită. Ah, ba da, într-un colţ erau câteva rătăcite care se mişcau pe ritmurile muzicii, dar fraierele alea cred că nu înţeleseseră cum e mersu’ pe la Fratelli.

Deci, fetelor, cu astea rătăcite vorbesc acum, nu vii la Fratelli ca să dansezi, la Fratelli vii ca să ţii un pahar de băutură în mână cu degetul mic ridicat în timp ce îţi ţii boticul ţuguiat şi te arăţi scârbită de ce se întâmplă în jur, lăsând impresia că ai făcut cea mai mare concesie a vieţii tale să calci p-acolo. Asta până la ora trei. Apoi bei în sfârşit băutura din pahar, speri să te agaţe cineva cât mai repede ca să nu fie nevoie să te îmbeţi cu bere, dacă totuşi n-ai noroc, îţi mai iei 3 beri şi dai drumu' la dans că e o seară pierdută.

1. Căprioarele Rănite de la bar. 

Astea sunt fete care umblă fie singure, fie în grup de două-trei, îmbrăcate cu ce au avut ele mai de mătase prin şifonier. Toată ziulica au stat cu placa în cap, cu crema epilatoare pe trup şi nemâncate. Nu se face să vii la club cu burta plină, ea trebe să stea lipită de şira spinării, altfel nu se vede foamea în priviri. Privirile sunt languroaso-triste, ca prinţesele încuiate în turnuri, doar că în varianta „decăzută la bar” şi cu deviza „să vină vânătorul să îmi curme suferinţa!”. De cele mai multe ori, vânătorul îşi îndreaptă ţinta către Prinţese. Dar speranţa moare ultima, odată cu berea după Cinzano. 

2. Prinţesele.

Astea sunt alea ca nora lui Ioan Rus, de îţi fereşti ostentativ ţigara din calea lor, ca să nu provoci combustie spontană cu plasticul. Sprâncene în formă de logoul Nike, maiou alb, sâni care nu se clatină nici spre stânga, nici spre dreapta, buze letale care gem de acid hialuronic, de multe ori aia de jos cedează şi se răsfrânge pe bărbie, pantaloni scurţi de blugi şi platforme. Când apar Prinţesele, Căprioarele Rănite îşi dau ochii peste cap, iar bărbaţii cu tricouri polo îşi ridică gulerele. Intrarea în club se face neapărat cu ochelari de soare, să nu o bată laserele peste cap.

3. Bătrânii Vânători Expaţi. 

Şi când zic bătrâni, nu e un eufemism pentru „experimentaţi în arta seducţiei”. Nu, bătrâni pe la 60 de ani. Majoritatea sunt sefi de corporaţii, plictisiţi şi restricţionaţi de regulile interne unde n-ai voie cu fetiţe, aşa că îşi încarcă şi descarcă arma prin cluburi, departe de nevestele cu mustaţă de p-acasă şi de copiii urlători.

Ăştia stau la bar sau îşi iau masă. Dacă n-ai masă în club la nivelul tău, eşti prost. Oricum, te mai dor şalele şi trebe să stai jos. Ăştia au ceasuri scumpe, cămăşi scumpe, neapărat albe şi privirea galeşă, primitoare şi invitativă. Şi totul e la vedere. Probabil că la şaij de ani nu mai ai chef de bullshit şi de amandină la cofetărie, de-asta ei stau doar cam o oră şi pleacă cu o Prinţesă la braţ iar, dacă e o seară slabă, merge şi o Căprioară Rănită.

4. Băieţii cu gulerul ridicat.

Ăştia îşi iau de la început o bere şi... citiţi continuarea pe sereniti.ro


Corina Bacanu
De 15 ani copywriter. Câteodată Director de Creaţie. Awarded and Rewarded.Passionate about Communication. Idea Writer. Curious. Blonde by Choice. Instagram Aficionada. Living on a Tweet. Pro Creative. Jump and the net will appear.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite