Valentina Pelinel, Cristi Borcea şi educaţia pentru sănătate

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele astea am fost ocupată cu canasta de vacanţă şi n-am prea deschis ştirile. Inevitabil, totuşi, am auzit că doamna Pelinel e însărcinată. Şi că există şanse ca tatăl copilului ei să fie Cristi Borcea, momentan „cofrat” la Poarta Albă, cum se spunea în lumea bună pe vremuri.

Cum nu, m-am râs la toate glumele cu Borcea-Zburător şi Borcea-Ursitul şi Borcea-toate-celelalte şi m-am întrebat ca orice om care-şi ia pastilele la timp: cum dracu’?

Cum dracu’ numărul unu: cum să vrei să stai la o distanţă egală cu lungimea de Borcea, care mie mi se pare cel mai unsuros libidinos din lume? Poate că domnu’ Borcea vrea să-şi ascundă banii prin diverşi copii şi că doamna Pelinel are vreun interes de alt fel decât hormonal sau sentimental, da’…neeh. Nu cred.

Cum dracu’ numărul doi: în ce calitate şi ce condiţii s-a dus doamna Pelinel la Poarta Albă să fie conjugală cu Borcea? Aici mi se pare mult prea uşor de răspuns, nici nu-mi bat capul.

Orişicât, cel mai plauzibil răspuns legal şi non-grosier la ambele întrebări de tip cum dracu’? este că domnul Borcea voia să scrie o carte despre sexualitate şi maternitate, iar doamna Pelinel i-a servit drept model.

Pentru că altfel, acceptând că doamna Pelinel ar fi atrasă de domnul Borcea şi că gardienii de la Poarta Albă pot fi mituiţi (neeeh, puţin probabil), cât de prost poţi să fii să arunci cu banii pe Vuitoane şi Moet Chandonuri şi să nu dai 10 lei pe o cutie de prezervative, frate? Eu cred că nu sunt proşti, cred că pur şi simplu ... citiţi continuarea pe sereniti.ro.


Articol semnat de Raluca Zaharia.

Raluca Zaharia: „Lucrez în comunicare din 1997 (faceţi voi socoteala, că pe mine nu mă ţin nervii). Am viaţă dublă, aşa că cei cinci prieteni de pe Facebook mă cunosc drept Duoamna Raluca. De vreun an încoace m-am apucat sa povestesc ce prostii facem noi pe-acasă: eu, copilul meu, iubitul meu şi pisica noastră.“

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite