Sergiu Gostian, criminalul din Ajunul Cărciunului, a cerut arest la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul tânărului Sergiu Gostian, acuzat de omor calificat, a început la Tribunalul Hunedoara. Bărbatul trimis în judecată pentru uciderea unui tânăr de 18 ani, într-un bar de la marginea oraşului Haţeg, a cerut să fie scos din arest.

Tribunalul Hunedoara a respins cererea depusă de Sergiu Gostan (25 de ani) de înlocuire a măsurii arestului preventiv, cu cea de arest la domiciliu. Tânărul se află în închisoare din ziua de 25 decembrie 2013.

Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu formulată de către inculpat. În baza art.207 al.6 şi art.348 al.2 C.p.p.menţine măsura arestării preventive a inculpatului GSD aflat în Penitenciarul Aiud. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu la 10 martie 2014. SURSA: Tribunalul Hunedoara.

În noaptea de 24 decembrie, Sergiu Gostian în timpul unei petreceri organizate într-un local din satul Ostrov (Haţeg), Gostian a spart un pahar iar cu ciobul acestuia s-a năpustit asupra unui tânăr de 18 ani, care a murit, după ce ciobul i-a secţionat artera carotidă.


Vă recomandăm şi:

Crimă înfiorătoare în noaptea Crăciunului: Mădălin Vizitiu a fost ucis în timpul unei petreceri în club      Mădălin Vizitiu a fost ucis în timpul unei petreceri cu muzică lăutărească, într-un club din Haţeg. Tânărul de 18 de ani, din localitate, a fost atacat cu o sticlă spartă de un alt tânăr. Agresorul i-a secţionat gâtul, iar în urma hemoragiei, victima a decedat.  

Tânărul care l-a ucis pe Mădălin Vizitiu în Ajunul Crăciunului rămâne în închisoare      Sergiu Gostian, arestat preventiv pentru uciderea unui tânăr de 18 ani, din Haţeg, pe care l-a tăiat în zona gâtului cu un ciob, în timpul unei petreceri din Ajunul Crăciunului, a fost înfăţişat instanţei Tribunalului Hunedoara. 

Tânăr trimis în judecată pentru o crimă comisă în noaptea Crăciunului        Sergiu Gostian, tânărul care în noaptea Crăciunului a ucis un adolescent de 18 ani, într-un club din satul Ostrov, la marginea Haţegului, va fi înfăţişat miercuri instanţei Tribunalului Hunedoara, în procesul în care este acuzat de omor calificat.