Sergiu Gostian, criminalul din Ajunul Cărciunului, a cerut arest la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul tânărului Sergiu Gostian, acuzat de omor calificat, a început la Tribunalul Hunedoara. Bărbatul trimis în judecată pentru uciderea unui tânăr de 18 ani, într-un bar de la marginea oraşului Haţeg, a cerut să fie scos din arest.

Tribunalul Hunedoara a respins cererea depusă de Sergiu Gostan (25 de ani) de înlocuire a măsurii arestului preventiv, cu cea de arest la domiciliu. Tânărul se află în închisoare din ziua de 25 decembrie 2013.

Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu formulată de către inculpat. În baza art.207 al.6 şi art.348 al.2 C.p.p.menţine măsura arestării preventive a inculpatului GSD aflat în Penitenciarul Aiud. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu la 10 martie 2014. SURSA: Tribunalul Hunedoara.

În noaptea de 24 decembrie, Sergiu Gostian în timpul unei petreceri organizate într-un local din satul Ostrov (Haţeg), Gostian a spart un pahar iar cu ciobul acestuia s-a năpustit asupra unui tânăr de 18 ani, care a murit, după ce ciobul i-a secţionat artera carotidă.


Vă recomandăm şi:

Crimă înfiorătoare în noaptea Crăciunului: Mădălin Vizitiu a fost ucis în timpul unei petreceri în club      Mădălin Vizitiu a fost ucis în timpul unei petreceri cu muzică lăutărească, într-un club din Haţeg. Tânărul de 18 de ani, din localitate, a fost atacat cu o sticlă spartă de un alt tânăr. Agresorul i-a secţionat gâtul, iar în urma hemoragiei, victima a decedat.  

Tânărul care l-a ucis pe Mădălin Vizitiu în Ajunul Crăciunului rămâne în închisoare      Sergiu Gostian, arestat preventiv pentru uciderea unui tânăr de 18 ani, din Haţeg, pe care l-a tăiat în zona gâtului cu un ciob, în timpul unei petreceri din Ajunul Crăciunului, a fost înfăţişat instanţei Tribunalului Hunedoara. 

Tânăr trimis în judecată pentru o crimă comisă în noaptea Crăciunului        Sergiu Gostian, tânărul care în noaptea Crăciunului a ucis un adolescent de 18 ani, într-un club din satul Ostrov, la marginea Haţegului, va fi înfăţişat miercuri instanţei Tribunalului Hunedoara, în procesul în care este acuzat de omor calificat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite