TV

Muzica la maxim în căşti te poate face să surzeşti: Virgin Radio lansează o campanie prin care poţi să experimentezi consecinţele acestui obicei nesănătos

Muzica la maxim în căşti te poate face să surzeşti: Virgin Radio lansează o campanie prin care poţi să experimentezi consecinţele acestui obicei nesănătos

Virgin Radio şi McCann Bucharest au lansat „Play it safe“, un proiect prin care îşi propun să aducă în atenţie consecinţele la care se expun tinerii care ascultă muzică în căşti cu volumul la maxim. Pe site-ul radioului, ascultătorii vor putea experimenta pe propria piele simptomele celor mai cunoscute afecţiuni ale urechii.

TV

Primele declaraţii ale lui Marius Manole după victoria de la „Uite cine dansează“: „Am intrat crezând că sunt excepţional, după care mi-am dat seama că sunt praf“

Primele declaraţii ale lui Marius Manole după victoria de la „Uite cine dansează“: „Am intrat crezând că sunt excepţional, după care mi-am dat seama că sunt praf“

Marius Manole (38 de ani) a oferit un interviu pentru „Adevărul“ după ce a câştigat primul sezon al emisiunii „Uite cine dansează“, de la Pro TV, alături de Olesea Nespeac. Actorul spune că dansul l-a determinat să se redescopere, dezvăluind care au fost cele mai mari hopuri, dar şi cele mai frumoase momente din timpul emisiunii.

TV

Ce pregătesc cele trei perechi pentru marea finală „Uite cine dansează!“

Ce pregătesc cele trei perechi pentru marea finală „Uite cine dansează!“

Timp de nouă ediţii, Alex Velea şi Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu şi Marica Derdene şi Marius Manole şi Olesea Nespeac au pregătit coregrafii spectaculoase şi au cucerit publicul cu mişcările lor de dans şi cu voinţa de care au dat dovadă. Luni, 8 mai, de la 20:30, cele trei perechi vor prezenta ultimele dansuri în marea finală a competiţiei „Uite cine dansează!“

Strategia de schimbare editorială a Antenei 3, care a uimit analiştii media şi despre care am scris de curând, devine destul de previzibilă: în spatele unei imparţialităţi şi a unei campanii de „împăcare” a celor două „tabere”, din Piaţa Victoriei şi Cotroceni, se află de fapt dorinţa anteniştilor de a-şi recăpăta publicitatea pierdută, o gaură serioasă în bugetul televiziunii.

acum 3 luni · comentarii (13)

La două săptămâni de la intrarea în vigoare a noilor grile de programe ale fostei Televiziuni publice din România, devenită din ianuarie, prin voinţa majorităţii parlamentare care a dus la îndeplinire ordinele lui Liviu Dragnea, o Struţo-Cămilă, mai precis un neprecizat, dar pernicios amestec între Televiziune de Stat, Televiziune de partid şi Televiziune guvernamentală, se pot trage câteva concluzii.

acum 21 zile · comentarii (10)

De la 1 aprilie (nu, nu e nici o păcăleală) TVR a început - se zice - o viaţă nouă. S-a văzut cu datoriile plătite graţie alocaţiei bugetare hotărâte de guvernul Grindeanu. Plătită din banii contribuabililor amăgiţi că nu mai achită taxa de abonament. Şi, vorba unui articol din revista Forbes, după această minunată veste, instituţia din Calea Dorobanţi o ţine tot într-o sărbătoare.

luna trecuta · comentarii (7)

La mijlocul lunii aprilie, mai exact începând cu data de 17, principalele canale (TVR 1 şi TVR 2) ale Televiziunii publice din România - spuneţi-i pe mai departe cum vreţi, cum vă este la îndemână sau cum vă mai amintiţi numele îmbătrânitei, abandonatei instituţiei a cărei primă ieşire în eter s-a produs la 31 decembrie 1956 - vor funcţiona în conformitate cu noi grile de programe.

acum 2 luni · comentarii (32)

Festivalurile de teatru ale toamnei şi premierele numeroase ce caracterizează fiecare nou început de stagiune m-au împiedicat, în vremea din urmă, să mă uit prea mult la televizor. Deschid destul de rar aparatul din camera de hotel bucureştean în care stau de câteva zile, iar ceea ce văd pe canalele Televiziunii Române mă înspăimântă.

acum 7 luni · comentarii (13)

Doi oameni privesc, străini de lumea fizică, un obiect care le luminează camera. Văzută de la distanţă, fereastra apartamentului din Bucureşti pâlpâie, ea însăşi, ca un ecran spart, aproape înghiţit de întunericul nopţii. Obiectul care le luminează încăperea este televizorul, iar cei doi oameni ar putea fi părinţii noştri, deposedaţi de realitatea imediată.

acum 7 luni · comentarii (4)

Succesul filmelor sau ştirilor care conţin violenţă şi sex nu este specific României. Această plăcere se bucură de o popularitate crescută din Orientul Mijlociu până în America de Sud. Oricât de sofisticaţi ne place să credem că suntem, în cele din urmă, oamenii au nevoie de violenţă, aşa cum au nevoie de sex sau de mâncare.

acum 7 luni · comentarii (9)

Cum doamna Irina Radu, încă şi din nefericire preşedinte-director general al TVR, cocoţată în funcţia respectivă de PSD şi ALDE conform metodei cu iz de loz în plic mai trage o dată, este ţâfnoasă, pusă pe scandal şi doritoare de procese chiar şi atunci când e prinsă cu mâţa-n sac (vezi cazul promovării în funcţia de director a d-lui Corneliu Calotă), voi începe aceste note printr-un exces de rigoare.

acum 8 luni · comentarii (0)

De cîte ori pot, mă uit la Las Fierbinţi şi regret cînd agenda cîte unei seri mă împiedică s-o fac. Dezamăgit n-am fost niciodată, deşi, inevitabil, nu toate episoadele sînt la aceeaşi înălţime. „Cum?“ – sare cîte un snob, care mă socoteşte „om serios“, abonat pe viaţă numai la Noica sau Kant. „Te uiţi la aşa ceva?!

acum 9 luni · comentarii (105)
Postari Recente