Stiri despre liviu dragnea

  2929 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dragnea, laudă la adresa preşedintelui
Iohannis: Declaraţiile şi atitudinea preşedintelui de la începutul crizei au fost
foarte corecte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragnea, laudă la adresa preşedintelui Iohannis: Declaraţiile şi atitudinea preşedintelui de la începutul crizei au fost foarte corecte

  Liviu Dragnea, preşedintele PSD, s-a declarat mulţumit de modul în care preşedintele Klaus Iohannis a acţionat în cazul crizei guvernamentale, mai ales din perspectiva faptului că, încă de luni, după terminarea consultărilor cu partidele politice, şefului statului a anunţat că-l desemnează pe Mihai Tudose în funcţia de premier.

 • Livache numeşte noul Şef de la Guvern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Livache numeşte noul Şef de la Guvern

  Nervos şi impacient, aşa era Livache de ceva timp. Nu mai avea timp pentru dragoste, nimic nu părea să îl mulţumească. Mustaţa sa era mereu zbârlită. Poporul suferea. Programul lui, Fericire şi bani pentru toţi, nu mergea. Legea cea rea îl oprea să conducă tara cu mâinile lui. Le privi. Era om de la ţară, dar cât de mult se schimbase. Muncise. A scris programul singur şi acum slugile sale nu puteau să îl aplice.

 • Prima schiţă a Guvernului Tudose. Ce nume-surpriză pregăteşte Dragnea şi ce miniştri din Cabinetul Grindeanu rămân
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima schiţă a Guvernului Tudose. Ce nume-surpriză pregăteşte Dragnea şi ce miniştri din Cabinetul Grindeanu rămân

  În noul Guvern PSD se vor regăsi miniştrii fideli lui Liviu Dragnea, printre care Sevil Shhaideh, Carmen Dan şi Lia Olguţa Vasilescu, dar şi câteva nume noi, cum ar fi Mihnea Costoiu sau Mircea Duşa. ALDE va păstra cele patru ministere, printre care şi portofoliul Justiţiei, condus de Tudorel Toader. Potrivit unor surse poltice, Toader are mari şanse de a rămâne în continuare ministru, deşi este criticat vehement în interiorul PSD.

 • Filmul zilei în care Mihai Tudose a fost desemnat premier de Iohannis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmul zilei în care Mihai Tudose a fost desemnat premier de Iohannis

  Social-democraţii l-au propus pentru şefia Guvernului pe Mihai Tudose, politician suspectat de legături cu serviciile secrete şi implicat într-un scandal de plagiat, acuzaţii pe care Liviu Dragnea le-a demontat. Opoziţia a criticat alegerea PSD, însă preşedintele Klaus Iohannis l-a acceptat pe Tudose, motivând că trebuie să pună capăt crizei politice.

 • Ce companii vor alcătui Fondul Suveran de Investiţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce companii vor alcătui Fondul Suveran de Investiţii

  Aproape 30 de mari companii, unele dintre ele listate la bursă, vor face parte din Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii (FSDI), a cărui înfiinţare întârziată a fost un factor pentru demiterea Guvernului Grindeanu, scrie profit.ro.

 • Dragnea, despre suspiciunea de plagiat a lui Tudose: Şi Ponta a fost acuzat de plagiat şi a fost un premier foarte bun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragnea, despre suspiciunea de plagiat a lui Tudose: Şi Ponta a fost acuzat de plagiat şi a fost un premier foarte bun

  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, după şedinţa CExN, că Mihai Tudose, candidatul susţinut de majoritatea PSD-ALDE pentru funcţia de premier, îndeplineşte criteriile de integritate cerute de preşedintele Iohannis, chiar dacă a existat suspiciunea că şi-ar fi plagiat lucrarea de doctorat. Liderul PSD a făcut şi o comparaţie cu Victor Ponta, acuzat şi el de plagiat, dar care a fost „un premier foarte bun”.

 • Trebuie să
spuneţi NEIN, domnule preşedinte Klaus Iohannis!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trebuie să spuneţi NEIN, domnule preşedinte Klaus Iohannis!

  Scriu aceste rânduri la doar câteva minute după ce dl. Liviu Dragnea, preşedintele PSD, şi-a încheiat conferinţa de presă în cursul căreia a fost făcut numele celui pe care îl va propune drept candidat de premier preşedintelui Klaus Iohannis.

 • Joacă PSD la cacealma cu Mihai Tudose?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Joacă PSD la cacealma cu Mihai Tudose?

  Mihai Tudose are toate ingredientele unui candidat fără şanse mari de a fi nominalizat de preşedintele Klaus Iohannis pentru formarea unui nou guvern. Tudose nu corespunde profilului de integritate al preşedintelui.

 • Mihai Tudose este premierul propus de PSD. Dragnea: „Mihai Tudose nu are dublă comandă. Şi Ponta a fost acuzat de plagiat şi a fost un premier foarte bun“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Tudose este premierul propus de PSD. Dragnea: „Mihai Tudose nu are dublă comandă. Şi Ponta a fost acuzat de plagiat şi a fost un premier foarte bun“

  Conducerea PSD a decis azi să-l propună pe Mihai Tudose pentru funcţia de premier. Tudose este la al cincilea mandat de parlamentar şi a fost ministru al Economiei în guvernele Ponta şi Grindeanu. A fost acuzat că şi-a plagiat teza de doctorat susţinută la Academia SRI. Întrebat dacă Tudose are dublă comandă, aluzie la implicarea serviciilor în alegerea premierului, Liviu Dragnea a răspuns: "Categoric, nu!".

 • Cascadorii râsului!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cascadorii râsului!

  Intenţia membrilor cabinetului Grindeanu de a-şi retrage demisiile este încă o dovadă clară a faptului că politica românească a ajuns un bâlci scabros şi ieftin, pe care îl fac, cu aplomb excesiv (bătându-şi, pe faţă,  joc de popor), oameni care, într-o ţară normală, nu ar fi ajuns să ocupe, poate, nici funcţia de administrator de scară de bloc.

 • Ia şi tichia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ia şi tichia

  Datorez scuze PSD-ului, chiar şi în varianta în care acest partid de clăcaşi ai prostiei va fi desfiinţat, legal sau ilegal. În primul rînd, pentru că PSD nu e unic. Stelar în materie de bezna cugetării, PSD e doar lider de herghelie. Atîtea alte partide şi atîţia alţi oameni politici trudesc, după puterile lor de gloabe deficitare, să se ţină după armăsarul din frunte.

 • Politică cu pupături
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politică cu pupături

  ”(…) Ce veselie! Ce avînt! Ce entuziasm!... A! Sunt sublime momentele cînd un popor martir sfarmă obedele şi cătuşele tiraniei şi, aruncîndu-le departe, tare de dreptul său, fără ură, uitînd trecutul odios, închină des, dar sincer, pentru sfînta Libertate şi - te pupă! O!” (I.L.Caragiale, Boborul, 1896).

 • Televiziunile de ştiri: Mihai Tudose, vehiculat ca propunere de premier. Codrin Ştefănescu: Lista PSD de premieri are 8 nume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Televiziunile de ştiri: Mihai Tudose, vehiculat ca propunere de premier. Codrin Ştefănescu: Lista PSD de premieri are 8 nume

  Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, duminică, la Antena 3, că social-democraţii au o listă de opt nume de potenţiali premeri, printre care actualul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, preşedintele Comisiei SRI, Adrian Ţuţuianu, şi  Viorica Dăncilă. Toate televiziunile de ştiri anunţă că MIhai Tudose va fi propus pentru functia de prim-ministru de catre coalitia PSD-ALDE.

 • OIguţa Vasilescu: Nu se va ajunge la un al doilea vot pentru premier. Sunt un milion de tertipuri parlamentare, nu se pune pe ordinea de zi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  OIguţa Vasilescu: Nu se va ajunge la un al doilea vot pentru premier. Sunt un milion de tertipuri parlamentare, nu se pune pe ordinea de zi

  Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat, duminică, la Antena 3, că prima variantă de premier propusă de majoritate va fi acceptată de preşedintele Klaus Iohannis şi nu se va ajunge la un al doilea vot, cu riscul alegerilor anticipate, deoarece există "un milion de tertipuri parlamentare" pentru blocarea lui, precum blocarea votului în conducerea Parlamentului, controlată de actuala majoritate.