Cine e noul iubit al Irinucăi lui Liviu Dragnea. Vacanța de vis în Emirate

0
Publicat:

După ce s-a iubit timp de opt ani cu Liviu Dragnea, iar apoi s-au despărțit, Irina Tănase și-a găsit acum sufletul pereche, potrivit Click.ro. Noul partener e un potent om de afaceri.

Irina Tănase și Liviu Dragnea, pe vremea când formau un cuplu. FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
Irina Tănase și Liviu Dragnea, pe vremea când formau un cuplu. FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Despărțită din 2021 de Dragnea, Irina Tănase, despre care au existat zvonuri că l-ar fi înșelat pe politician după condamnarea la închisoare a acestuia, și-a găsit acum un nou iubit și pare răsfățată ca o prințesă.

Cine este milionarul cu care se iubește Irina Tănase

Irina Tănase a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu un buchet uriaș din trandafiri roșii și roz, alături de un mesaj pentru actualul său iubit.

Lucrurile simple care înseninează o zi ploioasă”, a scris Irina Tănase pe rețeaua de socializare.

Conform informațiilor din presă, Irina Tănase are, în prezent, o relație cu un milionar libanez, în vârstă de 53 de ani, Roger El Akoury.

Afacerile prospere ale iubitului

Milionarul este supranumit „Regele medicamentelor” și a avut, în trecut, o relație și cu Anna Lesko, potrivit Click.

În perioada studenției, Akoury și un grup de prieteni au pus bazele companiei cu o investiție de 20.000 de dolari. Afacerile au prosperat, compania a fost listată la Bursă, la acea vreme fiind cotată la o valoare de piață de 400 de milioane de euro.

Despărțirea de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea avea 58 de ani în 2021, la momentul despărțirii de Irina Tănase, în vârstă de 29 de ani, atunci.

În decembrie 2021, când zvonirile că Irina Tănase a s-a despărţit a de Liviu Dragne se confirmau, fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a transmis pe Facebook că viaţa personală trebuie să rămână privată, argumentând că nu va vorbi public despre alegerile sale personale, însă a dat asigurări că întotdeauna ia decizii „spre mai bine”. 

 „Pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor şi poveştilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile şi care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situaţia dezastruoasă în care se află ţara, voi face două precizări”, a precizat fostul lider de partid pe Facebook.

 „Da, sunt despărţiţi acum, dar nu ştiu dacă e o despărţire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit”, dezvăluia atunci, pentru Click, o sursă din anturajul celor doi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite