Liviu Dragnea, prima apariţie după despărţirea de Irina. Fostul lider PSD a fost numai un zâmbet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea, în mijlocul teleormănenilor FOTO Facebook Liviu Dragnea
Liviu Dragnea, în mijlocul teleormănenilor FOTO Facebook Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a făcut o mică baie de mulţime în judeţul Teleorman. Fostul lider PSD şi-a făcut apariţia, tot numai un zâmbet, la un eveniment cu iz politic.

Liviu Dragnea (59 de ani) pare hotărât să lase deoparte neîmplinirile din viaţa personală şi caută să câştige capital politic la final de an. Însoţit de prietenul şi sfătuitorul Codrin Ştefănescu şi de fostul ministru de Interne Carmen Dan, Liviu Dragnea a făcut o mică baie de mulţime în judeţul Teleorman.

Îmbrăcat lejer, Dragnea a fost primit de locuitorii din judeţul său natal cu pâine şi cu sare, ipostază care i-a amintit, probabil, de vremurile în care aspira la cele mai înalte demnităţi în stat.

Fostul lider PSD, acum în căutarea gloriei politice pierdute cu ”Alianţa pentru Patrie”, a împărtăşit cu fanii de pe Facebook câteva impresii şi imagini de la întâlnirea cu viitorii alegători din Teleorman.

Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Irina Tănase pe vremea când era încă însurat cu Bombonica Dragnea, mama copiilor săi. La 1 octombrie 2013, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea, decizie care avea să-i schimbe radical viaţa.

Două luni şi jumătate mai târziu, conform informaţiilor obţinute de jurnaliştii de la Rise Project, tânăra îşi petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de şeful ei. Cum Dragnea era încă un bărbat însurat, cei doi au ajuns separat în Brazilia, Irina fiind însoţită de Mugurel Gheorghiaş, colaboratorul lui Dragnea. După divorţul de Bombonica, în 2015, fostul lider PSD a început să se afişeze cu Irina.

Citeşte continuarea şi vezi mai multe imagini în Click!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite