Codrin Ştefănescu se dezice de Dragnea: Am susținut un mic monstru

0
Publicat:

Codrin Ştefănescu, fost secretar general-adjunct al PSD, care a fost în ultimii ani de partea fostului lider PSD, își cere scuze public spunând că „s-a înșelat”, și îl acuză pe Liviu Dragnea acesta că este „un mic monstru”.

FOTO: Facebook Codrin Ștefănescu
FOTO: Facebook Codrin Ștefănescu

E timpul să vă explic motivul relației mele tensionate cu Liviu Dragnea! Și să vă cer iertare, în mod public, pentru că în ultimii ani am susținut și am spălat de păcate vechi și noi, un mic monstru! Dar am sperat că acest om se va schimba radical, va ieși din siajul sistemului coldisto-securist în care s-a bălăcit cu maximă plăcere, că va renunța la minciuni, la maniera lui toxică de a-și “înjunghia” politic, pe la spate, aliații, camarazii, oamenii nevinovați! M-am înșelat! Și asta o spun eu, rāspicat si clar, eu cel care i-am stat alături când era abandonat de toți. Unii au avut dreptate să o facă, recunosc si asta”,  a scris Codrin Ștefănescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Codrin Ștefănescu afirmă că i-a iertat lui Dragnea „toate derapajele si toate mizeriile”, dând exemplu „ participarea sa activă la întrunirile șefilor sistemului toxic, mesele, chefurile si șprițurile cu Maior, Coldea, Kovesi si alții”, mențiomând că „alții nu-l iartă nici azi și în mod sigur au dreptate”.

S-a gudurat pe lângă aceste personaje, la tăieri de porci cu ei, în casele lor conspirative, la cadourile în Opus One către Coldea, la poziția ghiocelului adoptată de el în fața acestor demoni. (...)  

L-am iertat când mi-a boicotat botezul copilului meu, pentru ca eram dușmanul înverșunat al sistemului pe care el îl deservea, pentru că am îndrăznit să-l pun nașul copilului pe Adrian Năstase, pentru că trebuia să dispar”, scrie Codrin Ștefănescu

El afirmă că Liviu Dragnea l-a mințit că se va schimba, el fiindu-i alături în acești doi ani cât fostului lider PSD a fost în închisoare.

Doi ani i-am stat alāturi cât a fost închis. Executat tot de ai lui, ca să știți exact! Doi ani în care l-am dat exemplu pozitiv, am găsit explicații publice la tv pentru cele de mai sus, am “aruncat” pe el toate cele bune si am omis să răspund la cele rele. (...) Acolo, din închisoare, unde mergeam regulat sa-l vizitez, mi-a garantat/jurat/ asigurat ca se va schimba. Și ca a luat o mare țeapă de la tovarășii lui din sistemul coldist. M-a mințit”, a mai spus acesta.

Codrin Ștefănescu: APP nu va susține la prezidențiale un “iepuraș” al vostru gen Dragnea

Totodată el le transmite celor din „gruparea coldist-securistă”, că „APP nu e partidul lor”.

APP nu e partidul voastru! APP înseamnă românism, nu securism! APP înseamnă toți acei români abuzați, hārtuiti, vânați, anchetați si distruși tocmai de sistemul vostru! APP e vocea tuturor românilor batjocoriți și călcați in picioare chiar și azi! APP nu va susține la prezidențiale un “iepuraș” al vostru gen Dragnea, pentru ca voi să faceți loc in turul 2 cui ați stabilit exact! Eu am vrut ca APP să susțină un român independent, civil, hotărât si curajos, neșantajabil si in primul rând de caracter. I-am dat această șansă lui Dragnea, dar in condițiile de mai sus”, a mai spus acesta.

La finalul postării, Codrin Ștefănescu i-a soliciatat lui Dragnea să răspundă public la câteva întrebări adresate de el.

  • În cele 11 luni de când eu am înființat APP, in cele 11 luni de când nu te implici deloc, stai numai prin vacante, ba cu probleme sau nu răspunzi la nici un telefon, de câte ori te-ai întâlnit cu vechii tăi tovarăși din grupul coldist-securist, inclusiv cu șeful de grup? 
  • Unde, de ce, ce ați discutat? 
  • Te-ai văzut tot in secret și cu persoane din grupul Predoiu - fost Adj al SIE? De ce, care a fost subiectul? 
  • Este adevărat, așa cum se aude chiar și in zona media, că te au la mână ăștia? Ca acționezi la ordin, timorat și supus?

Și acum gata, treceti la critici și înjurături. Mai urmează să scriu, cerându-mi permanent, de fiecare dată, scuze românilor adevărați, pentru greșeala de-a crede în schimbarea radicală a unui scorpion. Sunt Codrin Stefanescu, civil și prezent pe baricade in 89, singurul om care l-a mai suportat pe Dragnea, care i-a mai oferit încredere, o platformă, o mână întinsă, o nouă șansă! Și care a fost, din nou, “înjunghiat” cu mult cinism! Probabil, la ordin! Dar a fost pentru ultima dată!”, a conchis acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite