Liviu Dragnea are emisiune culinară. Ce a gătit la prima ediție politicianul care controla Guvernul înainte de condamnare

0
Publicat:

Liviu Dragnea, fost lider PSD și unul dintre cei mai puternici oameni din România înainte de condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare, are o emisiune culinară pe canalul său de YouTube. La prima ediție, politicianul a gătit mâncare de fasole galbenă.

Liviu Dragnea. Foto: Arhiva Adevărul
Liviu Dragnea. Foto: Arhiva Adevărul

Fostul lider PSD a prezentat prima ediție a emisiunii pe care o găzduiește pe canalul său de YouTube, prezentând rețelele pe care le prepară drept ușoare, gustoase și sănătoase. Liviu Dragnea a fost unul dintre cei mai influenți oameni politici din România înainte de condamnarea sa la 3 ani și jumătate de închisoare, în mai 2019, când a fost găsit vinovat de fapte de corupție în legătură cu angajarea fictivă a doua persoane la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman.

Din postura de Președinte al PSD, funcție pe care a preluat-o în iulie 2015, și de cea de șef al Camerei Deputaților ( 2016), Liviu Dragnea a controlat Guvernul PSD-ALDE după alegerile din 2016, influențând chiar și schimbarea unor premieri.

Fostul șef al PSD a fost eliberat condiționat în iulie 2021, iar ulterior a încercat revenirea în politică prin înființarea unui partid alături de Codrin Ștefănescu, însă ulterior cei doi au întrerupt colaborarea.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite