Liviu Dragnea revine cu o nouă rețetă. „Gătitul nu se învață, se fură“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar două zile după ce și-a deschis deschis canalul culinar de YouTube și a făcut sute de mii de vizualizări, fostul lider PSD are o nouă rețetă.  

După mâncarea de teci cu castraveți murați, prima rețetă postată pe canalul Bucătăria de acasă, Liviu Dragnea proune o nouă rețetă de post, orez cu legume și ciuperci, „condimentată“ cu mesaje naționaliste. „E o ceapă românească, nu e umflată, nu e foarte mare, e de la un producător local, care, bineînțeles, nu are acces să-și vândă legumele la hipermarketuri. Pentru că acolo trebuie să se vândă ceapă din Olanda, ardei din Spania“, a spus acesta în timp ce prepara rețeta.

Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă pe canalul său de YouTube FOTO Captură YouTube
Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă pe canalul său de YouTube FOTO Captură YouTube

Videoclipul a făcut peste 20.000 de afișări în câteva ore, iar comentariile au „curs“. Dacă la primul clip a fost ironizat de mulți internauți, de data aceasta Liviu Dragnea are și numeroase comentarii laudative.

Iată ce au comentat internauții la clipul lui Liviu Dragnea

  • Mă bucur de saltul calitativ de la a face o țară pilaf la a face pilaf cu legume în bucatărie“.
  • „Gătitul nu se învață, se fură“.
  • „Deștepți băieții care se ocupă de campania de imagine. Mai o glumiță pentru patriotarzi care cred că ne fură oculta mondială roșiile, mai o ceapă românească, mai o aluzie la adversarii politici, mai o mâncărică de post. Ce bun e don Livu, să-i dea Bunuțuʼ sănătate, că e ca noi, din popor, gătește cu cratițe de 200 de lei bucata. Până ai voie să ocupi funcție publică din nou, îi îmbrobodești iar pe votanții fideli“.
  • „Ești nr.1 pe bucătărie...Te rog eu, Liviu, eu sunt bucătar... nu-mi fura și jobul ăsta, că altceva nu știu să fac“.
  • „Frumoasă rețetă, mă motivați să mănânc mai sănătos“.
  • Felicitări, domnule Dragnea. Chiar era nevoie de cineva care sa gătească cu legume românești, foarte detaliat și fără fițe“.
  • Domnule Dragnea, eu vă susțin chiar va rog să mai produceți astfel de videoclipuri“.
  • „N-am să mint, niciodată n-am fost un fan de-al dvs. Din contră, v-am criticat tot timpul! De ce, nu mai are importanță acum, răul făcut de dvs  nu se mai poate repara! Dar faptul că încercați să fiți vizibil, chiar și în acest mod, mă face să cred că, pentru dvs. speranța încă n-a murit! Nu pot decât să vă urez bafta!“.
  • Felicitări domnule Dragnea! Nu luați în seama comentariile răutăcioase, oamenii sunt ușor de manipulat! Noi știm că sunteți un om onest și adevarul e că, în mandatul dvs. poporul o ducea mult mai bine decât acum. Sănătate și spor la gătit“.

Liviu Dragnea a fost unul dintre cei mai influenți oameni politici din România înainte de condamnarea sa la 3 ani și jumătate de închisoare, în mai 2019, când a fost găsit vinovat de fapte de corupție în legătură cu angajarea fictivă a doua persoane la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman.

Fostul lider al PSD a fost eliberat condiționat în iulie 2021, iar ulterior a încercat revenirea în politică prin înființarea unui partid alături de Codrin Ștefănescu, însă ulterior cei doi au întrerupt colaborarea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite