Festival de comentarii la clipul cu Liviu Dragnea gătind. „Acest Jamiliu, din pârnaie la tigaie“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mai puțin de 24 de ore de când a lansat o emisiune de gătit pe YouTube, fostul lider PSD a făcut 70.000 de vizualizări, iar internauții nu se pot opri din comentat.

Livi Dragnea în fața unei mese cu ingrediente
Liviu Dragnea a lansat emisiunea culinară Bucătăria de acasă FOTO Captură YouTube

A fost unul dintre cei mai puternici politicieni din România, dar a intrat într-un con de umbră după eliberarea din închisoare.

Astfel, Liviu Dragnea s-a reprofilat și, mizând pe o pasiunea mai veche a sa, gătitul, și-a făcut un canal culinar de YouTube. Prima rețetă, mâncare de fasole păstăi cu castraveciori murați este „pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire“, după cum se precizează în descrierea clipului. Videoclipul are deja 70.000 de vizualzări, iar canalul său de YouTube, Bucătăria de acasă cu Liviu Dragnea, are 2.000 de abonați, în mai puțin de 24 de ore de la lansare.

Clipul a fost distribuit masiv în rețelele sociale, iar comentariile „curg“ pe Facebook, dar și pe YouTube.

Iată ce au comentat internauții la clipul lui Liviu Dragnea

  • „Sper să meargă bine canalul, ca să nu mai fie nevoie să faceți politică!“.
  • Liviu Dragnea, zis și Jamie Olivache, acest Gordon Ram(olit)say, acest Jamiliu, noul  star în devenire al gătitului. De la pușcărie în bucătărie/din pârnaie la tigaie. Episodul următor va fi o rețetă cu morcovi, învățată la Jilava“.
  • „Dragii mei, bine ați venit în bucătăria Jilavei“.
  •  „Rețetele de spălare a banilor pe când? Ar fi interesante și alea“.
  • „O să pară ciudată întrebarea asta, dar în ce an suntem? Ce s-a întâmplat? Suntem într-un univers paralel? Putem schimbă cumva asta?“
  • „Bine ați venit la «legi la cuțite», unde juriul este format din procurori. Astăzi o să încerc să nu mă «ard», drept urmare am să gătesc dish-ul «Fur și bat poporul». Hmm, ceva de vis!“.
  • „Ce rețetă bună! Soția mea a întinerit cu 25 de ani, cei 3 trandafiri s-au uscat mai tare (pentru rețeta de compot suedez), iar vecinii mi-au pus gratii la geam“.
  • „O rețeta sănătoasă, presărată din când în când cu mici ponturi conspiraționiste și naționaliste... Mi-a dat o lacrimă, de la ceapă românească probabil....“.
  • Serviți și Codrin fiert pe stat de drept?”

Liviu Dragnea a fost unul dintre cei mai influenți oameni politici din România înainte de condamnarea sa la 3 ani și jumătate de închisoare, în mai 2019, când a fost găsit vinovat de fapte de corupție în legătură cu angajarea fictivă a doua persoane la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman.

Fostul lider al PSD a fost eliberat condiționat în iulie 2021, iar ulterior a încercat revenirea în politică prin înființarea unui partid alături de Codrin Ștefănescu, însă ulterior cei doi au întrerupt colaborarea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite