Stiri despre dieta

  1247 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Moduri naturale de detoxificare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moduri naturale de detoxificare

  Organismul are nevoie primăvara de o detoxificare. Acest proces de eliminare a toxinelor şi deşeurilor din corp poate fi făcut prin intermediul câtorva schimbări alimentare, şi anume:

 • Ce analizele medicale sunt indicate înainte de a începe o
dietă pentru slăbit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce analizele medicale sunt indicate înainte de a începe o dietă pentru slăbit

  Decizia de începere a unui regim pentru reducerea greutăţii corporale ar trebui însoţită de un control medical, nu doar pentru a ne asigura că vom obţine într-adevăr rezultatele dorite ci, mai ales, pentru prevenirea unor posibile riscuri asociate dietelor, atrag atenţia medicii specialişti.

 • 5 superalimente care luptă împotriva kilogramelor în plus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 superalimente care luptă împotriva kilogramelor în plus

  Cunoscute pentru scăderea nivelului de insulină din corp şi reducerea greutăţii, superalimentele recomandate de nutriţionişti ajută în lupta cu kilogramele în plus. Acestea conţin numeroase vitamine şi nutrienţi, având un conţinut extrem de scăzut de calorii.

 • 5 motive să incluzi iaurtul grecesc în dietă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 motive să incluzi iaurtul grecesc în dietă

  Toate iaurturile sunt surse de calciu, proteine, zinc, potasiu, vitamina B6 şi vitamina B12. Ceea ce distinge iaurtul grecesc de iaurtul normal este textura sa mai groasă şi cremoasă, deoarece zerul este îndepărtat.

 • Modificări menstruale care nu trebuie ignorate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modificări menstruale care nu trebuie ignorate

  Menstruaţia neregulată este o preocupare comună pentru femeile de toate vârstele. Chiar dacă modificările nu sunt, de obicei, un semn de probleme grave de sănătate, ele pot să semnaleze dezechilibre hormonale, deficienţe nutriţionale sau alte afecţiuni minore care necesită atenţie.

 • Cele mai bune alimente care-ţi satisfac foamea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune alimente care-ţi satisfac foamea

  Ştim cu toţii că fast-food-ul nu are aceaşi valoare nutritivă pe care o are mâncarea gătită. Ea are rolul de-a ne potoli foamea pe moment, iar nevoia de a mai mânca ceva apare după cel mult o oră, nu-i aşa? Dar există câteva alimente care nu trebuie să lipsească din dietă - ele ne menţin sănătoase şi în formă.

 • Slăbeşti mai uşor cu miere şi hrean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slăbeşti mai uşor cu miere şi hrean

  Combinaţia de miere, hrean şi lămâie te susţine în perioada în care îţi schimbi stilul alimentar şi de viaţă din dorinţa de a slăbi. Dacă le iei zilnic, dai jos ai câteva kilograme şi-ţi întăreşti imunitatea.

 • Regimul de slăbit de 3 săptămâni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regimul de slăbit de 3 săptămâni

  Pentru a obţine rezultate bune când vrei să scapi de kilogramele acumulate în sezonul rece, alege o dietă cu o durată mai mare care se poate transforma într-un nou stil alimentar.

 • Ce s-a întâmplat cu voluntarii care timp de doi ani au consumat cu 15% mai puţine calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce s-a întâmplat cu voluntarii care timp de doi ani au consumat cu 15% mai puţine calorii

  Cercetătorii americani de la Centrul de Cercetare Pennington Biomedical din Baton Rouge au analizat starea de sănătate a 53 de femei şi bărbaţi sănătoşi, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 50 de ani, care au redus numărul de calorii consumate cu 15% în decurs de doi ani. Efectele au legătură cu apariţiei unor boli cronice şi cu prelungirea vieţii.

 • Cum să mănânci în porţii mici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să mănânci în porţii mici

  Deşi consumi alimente sănătoase, dacă porţiile sunt mari poţi să-ţi iei adio de la pierderea kilogramelor în plus. În afară de apă, orice aliment îngraşă, aşa că ai grijă să consumi chiar şi cel mai sănătos fruct sau fel de mâncare în cantităţi rezonabile. De fapt, cheia pierderii în greutate este aceasta.

 • Dieta cu efect anticoagulant
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta cu efect anticoagulant

  Organismul are propriul mod de a se se apăra împotriva hemoragiilor prin închegarea sângelui. Însă, în cazul anumitor afecţiuni, este recomandat ca sângele să fie cât mai subţire, prevenind apariţia cheagurilor, ce pot pune viaţa în pericol.

 • Fasolea, recomandată în curele de slăbire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fasolea, recomandată în curele de slăbire

  Este plină de substanţe nutritive şi fibre. Se găseşte într-o varietate de forme şi gusturi. Fasolea este una dintre cele mai delicioase legume, iar postul Paştelui este un motiv în plus ca să te bucuri din plin de toate beneficiile acesteia.