Stiri despre dieta

  1189 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ierburi aromatice pentru slăbit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ierburi aromatice pentru slăbit

  Ierburile aromatice au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietăţile antibacteriene, antifungice şi antiinflamatoare pe care le au. De cele mai multe ori erau utilizate în scopuri medicinale, pentru a trata şi preveni diverse afecţiuni.

 • Alimente bune pentru zile stresante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente bune pentru zile stresante

  Nu sunt mulţi cei care ştiu acest lucru, dar studiile recente au arătat că există o legătură între modul în care ne simţim şi alimentaţie. Se pare că sunt câteva produse alimentare recomandate în caz de stres şi anxietate, şi anume:

 • Fibre solubile versus fibre insolubile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fibre solubile versus fibre insolubile

  Reclamele ni le prezintă ca fiind de folos în prevenirea constipaţiei, însă fibrele au şi alte calităţi pentru care e bine să le consumi, de exemplu reglarea nivelului colesterolului şi reducerea riscului de a dezvolta cancer de colon sau de sân.

 • Paşii necesari pentru a avea un abdomen plat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paşii necesari pentru a avea un abdomen plat

  Deşi toată lumea îşi doreşte o talie subţire, atunci când ai un surplus de kilograme şi vrei să ai un abdomen plat, drumul până acolo este presărat cu nenumărate obstacole.

 • Momente potrivite pentru savurarea ceaiului verde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Momente potrivite pentru savurarea ceaiului verde

  Ceaiul verde a devenit o băutură foarte populară în rândul femeilor. Sănătos şi cunoscut pentru efectele pe care le are în procesul de pierdere în greutate, ceaiul verde stimulează creierul şi îmbunătăţeşte funcţiile principalelor organe. Dar te poţi bucura de toate beneficiile pe care le are asupra sănătăţii numai atunci când îl bei la timpul potrivit.

 • Cum putem scăpa de retenţia de apă şi de ce trebuie să renunţăm la sare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum putem scăpa de retenţia de apă şi de ce trebuie să renunţăm la sare

  Retenţia de apă reprezintă acumularea excesivă de lichide în ţesuturile organismului, însă medicii susţin că putem scăpa de această probleme cu o dietă sănătoasă sau dacă consumăm ceaiuri de plante şi facem cât mai multă mişcare. Zonele unde se acumulează apa sunt: mâini, picioare, cavitatea abdominală şi plămâni.

 • Ce să mănânci când ai stomacul sensibil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să mănânci când ai stomacul sensibil

  Persoanele care au stomacul sensibil trebuie să urmeze un regim alimentar, recomandat de obicei de medic, pentru a evita complicaţiile. Stomacul sensibil este foarte pretenţios, reacţionând imediat dacă a primit ceva ce nu i-a plăcut. Dacă şi tu te confrunţi cu această problemă, iată ce ar trebui să incluzi în dieta ta.

 • Dieta Victoriei Beckham
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta Victoriei Beckham

  Victoria Beckham (43 de ani) este cunoscută în lumea afacerilor, modei şi din formaţia din care a făcut parte, Spice Girls. Deşi are patru copii, Victoria are o siluetă de invidiat. Pe lângă sport, se pare că femeia de afaceri este foarte strică în privinţa alimentaţiei. Specialiştii i-au analizat dieta, iar rezultatele pe care le-au obţinut sunt următoarele.

 • De ce este bine să mănânci quinoa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este bine să mănânci quinoa

  Cunoscută şi sub numele de ”mama tuturor boabelor”, quinoa a fost timp de secole hrana de bază a Incaşilor. Astăzi, quinoa este consumată în întreaga lume, preferată mai ales pentru substanţele nutritive pe care le conţine. Pentru că este foarte sănătoasă, iată de ce este bine să mănânci quinoa măcar o dată pe săptămână.

 • Pieptul de pui, sursă importantă de proteine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pieptul de pui, sursă importantă de proteine

  Carnea de pui, dezosată şi fără piele, este foarte sănătoasă. O jumătate de piept de pui conţine 142 de calorii şi doar 3 grame de grăsime, o cantitate mare de vitamine esenţiale (B6, B12 E), dar şi minerale în cantităţi mici. Iată de ce este bine să mănânci piept de pui:

 • Cum ne menţinem sănătatea postind ocazional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne menţinem sănătatea postind ocazional

  Când mi-am făcut o ecografie abdominală anul trecut, am fost surprinsă când medicul m-a întrebat dacă sunt vegetariană şi fireşte că am fost curioasă să aflu de ce. Mi-a răspuns că din experienţa lui, pacienţii vegetarieni au un pancreas atât de frumos şi neuzat.