Când Twitter nu este suficient, apare o alternativă. App.net este noul Twitter | twitter

Când Twitter nu este suficient, apare o alternativă. App.net este noul Twitter

Dacă Twitter nu era destul, Dalton Caldwell s-a gândit să vină cu o alternativă. Proiectul său se numeşte App.net şi a strâns, de curând, o sumă de peste 500.000 de dolari necesară pentru construirea reţelei. Însă aceste fonduri au fost adunate de la utilizatorii care s-au alăturat reţelei, cea mai mică taxă fiind de 50 de dolari. Însă poate avea succes o reţea pentru care plăteşti?

Pinterest şi-a deschis porţile pentru utilizatori. Mai este cineva interesat de reţeaua socială? | facebook

Pinterest şi-a deschis porţile pentru utilizatori. Mai este cineva interesat de reţeaua socială?

După ce ieri anunţam că Pinterest va depăşi Yahoo! şi va deveni a patra sursă de trafic de pe Internet, azi a apărut ştirea conform căreia reţeaua socială a ieşit din public beta şi este deschisă oricui. Însă utilizatorii mai doresc să fie parte din comunitatea Pinterest? Va fi o extensie a reţelelor mai mari sau creatorii Pinterest au identificat o nişă profitabilă?

Facebook a eliminat din România 31 de pagini, grupuri şi conturi de Facebook pentru implicarea într-un fals comportament coordonat, ca parte a unei reţele care a funcţionat în România şi a folosit o combinaţie de conturi false şi câteva conturi autentice pentru a-i induce în eroare pe alţii despre cine erau şi despre ce anume făceau.

acum 1 an · comentarii (7)

În martie, anul acesta, Albert-Laszlo Barabasi, unul dintre cei mai importanţi specialişti din lume în ştiinţa reţelelor, a primit titlul de Doctor Honoris Causa Scientiarum din partea Universităţii de Vest din Timişoara. Prima astfel de distincţie primită de ALB în România. Savantgarde l-a invitat la o discuţie. Şi a acceptat.

acum 2 ani · comentarii (0)

Facebook s-a dezvoltat cu mult peste cele mai optimiste aşteptări ale creatorilor săi. În acest moment, reţeaua are peste două miliarde de utilizatori, iar compania este printre cele mai profitabile din lume. Anii 2016 şi 2017, deşi au adus creşteri spectaculoase ale numărului de utilizatori şi multe miliarde în conturile companiei, au arătat pentru prima dată nişte vulnerabilităţi insurmontabile ale reţelei.

acum 2 ani · comentarii (0)

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, i-a anunţat săptămâna trecută pe oamenii de afaceri din domeniu că şi-a propus să schimbe brandul turistic al României, urmând să înlocuiască celebra frunză a Elenei Udrea cu o oaie, pentru a construi imaginea turistică a ţării în jurul legendei Mioriţa, scrie profit.ro.

acum 3 ani · comentarii (12)

1. Fii profesionist. Un prim pas este să faci totul cu profesionalism. Serviciul de mailing trebuie să se facă printr-o platformă specializată. Asigură-te că în baza de date sunt doar adresele celor care au solicitat să fie înregistraţi. Decide care este frecvenţa de trimitere a newsletter-ului şi respectă acest interval de timp.

acum 3 ani · comentarii (0)

Astăzi facem cunoştinţă cu Ligia Stroe, una dintre cele mai bune şi implicate studente ale Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, care ne învaţă cum să fructificăm timpul liber prin freelancing.  Află de la Ligia care sunt cele mai noi şi utile instrumente de lucru în Social Media şi cum îţi pot uşura munca.

acum 3 ani · comentarii (0)

World Against Corruption este o iniţiativă creată de o mână de tineri care-şi doresc o mişcare internaţională paşnică împotriva corupţiei. S-a născut din „furie, speranţă, pasiune şi dragoste”, ne-a spus unul dintre oamenii din spatele paginii de Facebook. Principala lor armă - şi cea mai puternică, spun ei - este vocea poporului.

acum 3 ani · comentarii (1)