Şeful Microsoft indică preţul final al tabletei Surface

Şeful Microsoft indică preţul final al tabletei Surface

Ballmer a prezentat tableta Microsoft Surface acum mai bine de o lună FOTO Mediafax

Şeful Microsoft, Steve Ballmer, a oferit indicii asupra preţului la care se va vinde tableta companiei, Surface. Aceasta va apărea pe piaţă la finalul lunii octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei care se aşteptau ca aceasta să aibă un preţ apropiat de 200 de dolari vor fi dezamăgiţi. Într-un interviu pentru „Seattle Times“, Ballmer a indicat preţul tabletei.

„Dacă te uiţi la piaţa calculatoarelor, probabil va fi undeva între 300 şi 800 de dolari. Acolo este locul unde poţi să te încadrezi“, a declarat Ballmer. 
 
Întrebat despre tabletele care ajung în jurul preţului de 200 de dolari, cum ar fi Google Nexus 7 sau Amazon Kindle Fire, Ballmer le-a criticat şi ironizat pe acestea. 
 
„Cred că mulţi vă vor spune că iPad-ul nu e un dispozitiv atât de scump. Când firmele vând ieftin, oferă mai puţin. Arată mai prost, sunt mai ieftine. Ai folosi un Kindle ca să-ţi faci temele? Răspunsul e nu, niciodată. Nu e un produs destul de bun. Nu înseamnă că nu ai putea să citeşti o carte pe el“, a mai spus şeful de la Microsoft. 
 
Surface urmează să fie lansată pe 29 octombrie, după lansarea oficială a sistemului de operare Windows 8. Tableta se va vinde în două variante. Una mai ieftină, cu procesor ARM, şi una cu procesor Intel. 
 
Voi v-aţi cumpăra tableta Microsoft Surface sau orice tabletă cu Windows 8?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările