Sony a lansat tableta Xperia S în România

0
0

Anunţată recent la IFA Berlin 2012, Sony lansează în România noua tabletă Xperia S. Tableta va conecta întreaga familie la universul captivant al divertismentului.

Mai subţire şi mai uşoară decât prima Sony Tablet S, Xperia Tablet S este construită din materiale premium. Procesorul quad-core NVIDIA Tegra 3 şi sistemul de operare Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich) îi furnizează toată puterea necesară pentru a vă putea bucura de fişiere media, aplicaţii sau jocuri.

Fiind rezistentă la picăturile de apă, Xperia Tablet S poate fi folosită în orice situaţie, în casă ori în aer liber.

Pentru experienţa audio Sony, Xperia S este dotată cu o serie de tehnologii Sony de procesare a semnalului. Modul “ClearAudio+” vă permite să vă bucuraţi de aceeaşi claritate audio pe un spectru larg, de la sunetele foarte joase la cele mai înalte.

Nu aveţi telecomanda la îndemână, sau vă deranjează faptul că aveţi nevoie de prea multe telecomenzi pentru a controla sistemul multimedia? Xperia funcţionează ca telecomandă universală cu infraroşu este îmbunătăţită cu funcţia Macro, care memorează succesiunea comenzilor pentru a fi aplicate automat.

Cu ajutorul tabletei, puteţi deschide televizorul, DVD/Blu-ray player-ul, receptorul digital pentru televiziunea prin cablu, sistemul “home cinema”, puteţi selecta conţinut, ajusta volumul şi multe altele.

Disponibilă pentru descărcare, “Socialife” este o aplicaţie Sony care vă organizează interacţiunea socială şi informaţională pe internet. Vizualizaţi, sortaţi şi administraţi toate reţelele sociale şi fluxurile de ştiri dintr-o singură interfaţă intuitivă.
De asemenea, puteţi marca articole interesante pentru a le citi mai târziu, când aveţi timp liber. Bazându-se pe ceea ce citesc prietenii dumneavoastră, aplicaţia vă semnalează subiectele populare şi chiar vă poate sugera conţinut asemănător, care v-ar putea interesa.

Modul “Guest” (oaspete) permite crearea de profiluri individuale pentru membrii familiei, cât şi pentru alţi utilizatori aflaţi în vizită. Personalizarea imaginii de fundal, a iconiţelor şi a accesului la aplicaţii transformă folosirea tabletei într-o experienţă cu adevărat personală pentru toţi membrii familiei. .

Aplicaţia “Reader” vă oferă posibilitatea achiziţionării şi lecturii cărţilor digitale favorite. Colecţia de cărţi poate fi distribuită pe mai multe dispozitive, incluzând Sony Reader eBook şi smartphone-ul Xperia.  (Cumpărarea prin magazinul Reader Store e disponibilă doar pentru utilizatorii din Canada, SUA şi Marea Britanie).

O gamă largă de accesorii face din Tableta Xperia un accesoriu potrivit pentru stilul dumneavoastră de viaţă. Personalizaţi-o cu ajutorul huselor colorate, standurilor şi al staţiilor de conectare.

Noua tabletă Xperia S de la Sony este disponibilă în România, începând de astăzi, în variante de capacitate de 16GB, conectivitate Wi-Fi iar spre sfârşitul lunii octombrie – şi în variante de capacitate de 16GB şi 32GB, cu posibilitate de conectare WiFi şi 3G.

Potrivit şefului Sony România, Lucian Rădulescu, preţul tabletelor vor fi de aproximativ 1.900 de lei şi 2.400 de lei. De asemenea, reprezentanţii firmei japoneze vor ca în ultimul trimetru fiscal să ajungă la o cotă de piaţă de 20% pentru tabletele premium.

Cei de la Sony au mai menţionat că anual se vând aproximativ 70.000 de tablete pe segmentul premium şi aproape la fel de multe pe celelalte segmente.


Specificaţii


Model
Xperia™ Tablet S
9.4” (23.8 cm) OptiContrast™ Panel cu tehnologie IPS


Rezoluţie
1280 x 800


Procesor
NVIDIA® Tegra®3 (Cortex A9 Quad Core)


RAM
1GB RAM


Stocare
16 / 32 – extensibilă cu card SD


Cameră frontală
1.0 MP

Cameră spate
8.0 MP

Autonomie
Redare video – până la 12 ore
Browsing web cu WiFi – până la 10 ore
 

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri